Synchronizácia "Speed Dial" pomocou "Xmarks"
Synchronizácia "Speed Dial" pomocou "Xmarks"
Je mozne synchronizovat Speed Dial pomocou Xmarks. Vie mi niekto poradit?
Re: Synchronizácia "Speed Dial" pomocou "Xmarks"
Co som pozeral, tak to nie je aktualne mozne. Musel by to podporovat niektori z autorov oboch rozsireni. Asi vseobecnejsi ako Xmarks je projekt na synchronizaciu viacerych veci ako zaloziek https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10868 avsak aj ten selektivne vybera, co sa ma synchronizovat.
Skusil som Xmarks ale nepomohlo to.
Pouzivam operacny system WIN aj Ubuntu. Chcel som mat tie iste polozky v obidvoch operacnych systemoch. V Ubuntu som sa kusok musel potrapit lebo FF ktory som tam mal nespolupracoval s Xmarks ani po tom ako som v doplnku Xmarks zmenil ze je to aj na verziu, ktora bola v Ubuntu. Po patrani na inete som dal vyssiu verziu FF 3.5 s oznacenim Shiretoko. Potom som mohol pridat aj Xmarks. Ale synchronizacia nepomohla.
Pouzivam operacny system WIN aj Ubuntu. Chcel som mat tie iste polozky v obidvoch operacnych systemoch. V Ubuntu som sa kusok musel potrapit lebo FF ktory som tam mal nespolupracoval s Xmarks ani po tom ako som v doplnku Xmarks zmenil ze je to aj na verziu, ktora bola v Ubuntu. Po patrani na inete som dal vyssiu verziu FF 3.5 s oznacenim Shiretoko. Potom som mohol pridat aj Xmarks. Ale synchronizacia nepomohla.
Mozete este napisat vyvojarom Speed dial, aby ukladali adresy do zaloziek, tak ako to robi rozsirenie pre citanie rss Sage. Potom bude mozne toto synchronizovat spolocne s ostatnymi zalozkami.
Moju poziadavku vyvojarom Speed dial som poslal. Prosim kto ma ten isty problem a chce mat synchronizovane speed dial vo viacerych FF pridajte sa ku mne a poziadajte ho tiez. Vopred vdaka.