zmiznutie prihlasovacej tabulky

Fórum o e-mailovom klientovi Mozilla Thunderbird

zmiznutie prihlasovacej tabulky

Odoslaťod jakub » 07.02.2010 13:04

pekny den prajem - mam Th v.3.0.1 - kde mam prihlasovanie riesene cez password - ked spustim th vybehne mi okno na zadanie hesla vlavo hore /pri satarsich verziach v strede plochy/ , ale ak do urciteho kratkeho casu nenapisem heslo tabulka zmizne , po jej zmiznuti uz to neviem znova spusit , musim v spravcovi zrusit proces a znova spustit th a stihnut heslo, potom uz ide vsetko ako ma - doteraz mi to nerobilo - v com je problem ????????
jakub
začiatočník
začiatočník

Založený: 02.02.2008 16:34

Re: zmiznutie prihlasovacej tabulky

Odoslaťod Mazarik » 07.02.2010 22:26

Ake heslo myslite? Myslite hlavne heslo? Heslo pre prihlasovanie na server s postou? Prijimate postu cez IMAP alebo POP3? Ak je to pre prijimanie posty, skusali ste stlacit tlacitko prijat postu?
Obrázok používateľa
Mazarik
moderátor
moderátor

Založený: 29.11.2005 16:15

Odoslaťod jakub » 08.02.2010 19:26

nie, myslim hlavné heslo, heslo ktorym sa otvorí th, bez zadania ktoreho vobec th neotvori - len toto som mal na mysli, ostatné funguje ako uvádzam vyššie v pohode
jakub
začiatočník
začiatočník

Odoslaťod Mazarik » 08.02.2010 22:24

Rozhodne by som nezabijal TB natvrdo z ospravcu procesov. Nejde Vam to vypnut normalne krizikom?
Obrázok používateľa
Mazarik
moderátor
moderátor

Odoslaťod jakub » 10.02.2010 08:07

akosi si stále nerozumieme -skusim este raz - kliknem na tb /kedze mam ucet chraneny, najprv mi vybehne tabulka na zadanie hesla, ak zadam heslo spravne sa mi az vtedy otvori tb, ak nie neotvori ho/ - pokracujem - dam teda heslo spravne - otvori mi tb a mozem normalne s nim robit - bez akychkolvek problemov - problem nastal az teraz a to ten - ak kliknem tb otvori sa mi tabulka na zadanie hesla /vlavo hore, predtym bola v strede/ - ak vsak do nej nezacnem pisat heslo hned, lebo si nevsimnem ze uz nabehla mi skratka tato zmizne a nemam ako otvorit tb,ani teda najprv zadat heslo - mozem klikat na tb, neotvori mi ju znova - len v spravcovi vidim, ze proces bezi - teda tb je spusteny - ale vidim ho len v procesoch nie v aplikaciach - aby som ho vobec spustil, musim v spravcovi ukoncit proces,znova kliknut tb, rychlo do tabulky zadat heslo,aby nezmizla ,otvori mi tb a pohoda - problem je v tom, ako pisem, ze ak nepisem heslo hned, tablka na heslo zmizne a som v ... :wink: - toto je dovod preco som otvoril tuto temu - ps - som si vsimol ze toto mi robi len ak tb kliknem otvorit z rychlej listy,alebo cez start - programy - thunderbird - ak ho vsak kliknem rovno z ponuky start / najcastejsie pouzivane programy, uplne vlavo v ponuke start/ ide mi normalne
jakub
začiatočník
začiatočník

Odoslaťod jakub » 10.02.2010 08:14

pan mazarik - skusil som este inak vymazal som ikonu z rychlej listy a dal som na nu novu - ako odkaz priamo z program files- moz. th - a sice heslo ukazuje vlavo hore ale uz nezmizne ako predtym - fak zaujímave )))
jakub
začiatočník
začiatočník

Odoslaťod Mazarik » 10.02.2010 10:02

To je divne. Aky mate operacny system? Nemate tam nainstalovane nejaky nastroj na pokrocilu pracu s oknami? Ak mate windows, tak si pre istotu skontrolujte pocitac na skodlivy software. Toto chovanie totiz mozu sposobovat rozne keyloggery.
Obrázok používateľa
Mazarik
moderátor
moderátor

Naspäť na Thunderbird

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.