akosi si stále nerozumieme -skusim este raz - kliknem na tb /kedze mam ucet chraneny, najprv mi vybehne tabulka na zadanie hesla, ak zadam heslo spravne sa mi az vtedy otvori tb, ak nie neotvori ho/ - pokracujem - dam teda heslo spravne - otvori mi tb a mozem normalne s nim robit - bez akychkolvek problemov - problem nastal az teraz a to ten - ak kliknem tb otvori sa mi tabulka na zadanie hesla /vlavo hore, predtym bola v strede/ - ak vsak do nej nezacnem pisat heslo hned, lebo si nevsimnem ze uz nabehla mi skratka tato zmizne a nemam ako otvorit tb,ani teda najprv zadat heslo - mozem klikat na tb, neotvori mi ju znova - len v spravcovi vidim, ze proces bezi - teda tb je spusteny - ale vidim ho len v procesoch nie v aplikaciach - aby som ho vobec spustil, musim v spravcovi ukoncit proces,znova kliknut tb, rychlo do tabulky zadat heslo,aby nezmizla ,otvori mi tb a pohoda - problem je v tom, ako pisem, ze ak nepisem heslo hned, tablka na heslo zmizne a som v ...

- toto je dovod preco som otvoril tuto temu - ps - som si vsimol ze toto mi robi len ak tb kliknem otvorit z rychlej listy,alebo cez start - programy - thunderbird - ak ho vsak kliknem rovno z ponuky start / najcastejsie pouzivane programy, uplne vlavo v ponuke start/ ide mi normalne