Možné bannery?
Možné bannery?
Myslíte, že by bolo možné použiť tieto návrhy ako propagačné bannery alebo buttony na produkty Mozilla?
- PeePay
- moderátor
- Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
- Kontaktovať užívateľa:
pekne...
ja osobne by som este napr. zmenil typ pisma (dole kde je nazov)
to si ty vytvoril?
ja osobne by som este napr. zmenil typ pisma (dole kde je nazov)
to si ty vytvoril?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
neviem ci to je len opticky klam, ale zda sa mi akoby tie nazvy neboli uplne v strede, ale o kusticek vpravo. mari sa mi, alebo to tak je naozaj?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Možné bannery?
mne sa pacia, ci sa ale budu moct pouzit to by sa mali vyjadrit SlovakSoft, wladow alebo branor.Lukas napísal:Myslíte, že by bolo možné použiť tieto návrhy ako propagačné bannery alebo buttony na produkty Mozilla?
btw v com si to robil? photoshop? gimp? nieco ine...?
Re: Možné bannery?
Robil som to v Macromedii Fireworks MX 2004.PeePay napísal:mne sa pacia, ci sa ale budu moct pouzit to by sa mali vyjadrit SlovakSoft, wladow alebo branor.Lukas napísal:Myslíte, že by bolo možné použiť tieto návrhy ako propagačné bannery alebo buttony na produkty Mozilla?
btw v com si to robil? photoshop? gimp? nieco ine...?
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
to som presne chcel navrhnut. tak by sa mi pacili uz na 100%Lukas napísal: Ale namiesto toho písma by sa mohli dať originálne názvy (nadpisy) jednotlivých produktov a nejako to zladiť...
-
- Správca portálu Mozilla.sk
- Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55
- branor
- Správca portálu Mozilla.sk
- Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
- Kontaktovať užívateľa:
ahojte, tak som tu aj ja, mne osobne sa praca po grafickom spracovani velmi paci a tie obrazky rozhodne stoja za povsimnutie, co sa tyka nazvov, mne sa pacia aj tieto, ale urcite by stalo za vyskusanie pouzit aj originalne pisma ci ine varianty (myslim ze s tym uz vela prace neni)...
ako som uz povedal, praca je skvela a mne neostava nic ine nez len otazka ci by si nemal zaujem o blizsiu spolupracu (mame par napadov, ktore nema kto zhmotnit do realnej podoby)...
V pripade kladnej odozvy by som uz podrobnosti riesil cez ICQ ci E-mail.
ako som uz povedal, praca je skvela a mne neostava nic ine nez len otazka ci by si nemal zaujem o blizsiu spolupracu (mame par napadov, ktore nema kto zhmotnit do realnej podoby)...
Vedúci prekladov do slovenčiny...
Ďakujem za kladnú kritiku mojej práce.branor napísal:ahojte, tak som tu aj ja, mne osobne sa praca po grafickom spracovani velmi paci a tie obrazky rozhodne stoja za povsimnutie, co sa tyka nazvov, mne sa pacia aj tieto, ale urcite by stalo za vyskusanie pouzit aj originalne pisma ci ine varianty (myslim ze s tym uz vela prace neni)...
O bližšiu spoluprácu by som mal určite veľký záujem. Poslem ti cez SS moje ICQ.
- headshrinker
- mierne pokročilý
- Dátum registrácie: 6. Júla 2006, 13:19