otazka pri otvoreni novej karty

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox

otazka pri otvoreni novej karty

Odoslaťod herc123 » 08.08.2012 14:05

Dobrý deň.
Mám taký problém ktorý neviem vyriešiť.
Ide oto, že keď chcem otvoriť novú prázdnu kartu, tak ma automaticky pripojí na " Babylon Search ". Hľadal som v nastaveniach že to nejakým spôsobom vypnem ale nič také som nenašiel. Je tam len možnosť, že pri spustení prehliadača zobraziť domovskú stránku (čo je v mojom prípade Úvodná stránka prehliadača Mozilla Firefox), ktorá ide bezproblémov. Potrebujem len, aby po otvorení novej karty bola prázdna " biela "stránka.
Za skorú odpoveď vopred ďakujem.
S pozdravom: Martin
herc123
začiatočník
začiatočník

Založený: 08.08.2012 13:26

Re: otazka pri otvoreni novej karty

Odoslaťod Jacen » 09.08.2012 11:49

Obrázok
Obrázok používateľa
Jacen
mierne pokročilý
mierne pokročilý

Založený: 30.11.2005 12:01

Re: otazka pri otvoreni novej karty

Odoslaťod herc123 » 10.08.2012 11:24

Ďakujem veľmi pekne. Pomohlo mi to.
herc123
začiatočník
začiatočník

Založený: 08.08.2012 13:26

Re: otazka pri otvoreni novej karty a pozor na firefox.sk

Odoslaťod Pat_a_Mat » 28.08.2012 09:40

Podobne ako mnohokrát uvedený Babylon mi pri otvorení novej prázdnej karty naskakovalo okno "www.atlasia.sk". Keď som do riadku pre adresu zadal about:config a po odklepnutí upozornenia si prezrel zoznam mal som tam tri položky so statusom "zamknutá". V jednej z nich bolo, ze automatický update je nedovolený a neprešiel v takomto stave update ani ručne spustený. V jednom riadku bolo už neviem čo, a v treťom bolo, že pri otváraní nového okna "redirect:firefox.sk_bla_bla_cosi" čo smeruje na horeuvedenú ATLASIU. Po vygúglení atlasie som zistil že stránka je dosť málo navštevovaná. Zo stránkou http://www.firefox.sk priamo súvisí, stačí sa tam pozrieť. Inštalačku do jedného PC som si stiahol odtiaľ a bola takto nepekne modifikovaná. Riešiť sa to dá prepísaním dvoch javascript súborov, čo som nerobil. Skúsil som firefox odinštalovať pomocou čističa "advanced system care" s následným automatickým odstránením súvisiacich odkazov. Stiahol som si inštalačku firefoxu z mozilla.org v slovenskej verzii a je úplne vporiadku.
Pat_a_Mat
začiatočník
začiatočník

Založený: 28.08.2012 09:03

Naspäť na Firefox

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.