Čaute. Thunderbird 15 neupozorňuje na príspevok v konverzáciách inak ako pípnutím. Rád by som, ak by sa nová odpoveď zobrazila v rohu obrazovky, ako to robilo napr. ICQ či iné instant messengery. Toto oznámenie (hlavne o novozačatej konverzácii) by nemalo zmiznúť, nech si ho všimnem, aj keď som si musel od PC odskočiť. (Zrejme by stačila aj
Tray Ikona, podobne ako pri novom maily.)
Dodatočne by bolo pekné tieto upozornenia odopnúť v samostatnom okne a priamo v nich komunikovať, mať možnosť "vždy navrchu" a pod. Stačilo by mi,
niečo ako chat vo FB, ktorý by vyskočil vpravo na obrazovke, pričom konverzácie by sa zobrazovali nad sebou a jedine aktívna by bola rozrolovaná, ostatné by mali hlavičky s menom a upozornením na odpoveď, respektíve by si užívateľ nastavil max. výšku konverzácií (kvôli rozlíšeniu displeja a možným gadgetom, zvyčajne umiestneným vpravo hore) a najviac miesta by samozrejme dostala aktuálna konverzácia, pričom ostatné by zobrazovali len časť odpovede v zúženom priestore, kým na ne nekliknete...

D možno chcem veľa

ale som idealista

...samozrejme akákoľvek pomoc je pomoc a aj oznámenia a Tray ikona sú vrelo výtané

)