Dobry vecer, chcel by som Vas poprosit o pomoc...
Skusil som vsetko nainstalovat ako je tu radene, no mam aj tak problem. Po tom co zoznam presiel k mrkvosoftu na live, alebo hotmail com by som potreboval stahovat vsetku, aj tu mrkvosoftom filtrovanu postu do TB. Nastavil som vsetko, ako sa tu pise, nainstaloval doplnky a aj tak to nejde.
Akurat v prefs.js nemozem najst tento riadok: user_pref("hotmail.Account.adresa@hotmail~com.iMode",2); resp. ten koniec iMode",2, a ani v doplnku nemam tu moznost zvolit si stary, alebo novy web.
Vidim, ze tieto prispevky boli datovane v roku 2008 a do dnesnej doby sa co to zmenilo, mohol by preto niekto pozriet co je nove a ako to mam nastavit??
Teraz mam nainstalovane:
- win7/64
- TB 14.0
- verzia doplnku webmail 1.4.7
- verzia doplnku webmail hotmail 1.3.9
A este jedna malickost

podla mna vobec nemam adresu
mojemeno@hotmail.com, ale
mojemeno@zoznam.sk. Neviem, ci niekto mate na zozname mail, ale ak si na nom chcete pozriet postu, ktora vam neprisla, musite sa pripojit na live.com, kde je hotmail a tam v nevyziadanej poste si najdete "nevyziadanu postu" a prave tu by som velmi rad dostal do pocitaca, lebo mi tam chodia napriklad aj vypisy z banky :-OO
Dufam, ze sa niekto najde, kto bude schopny a hlavne ochotny pomoct mi, dakujem.