Bolo nájdených 6 zhôd

od užívateľa misanek100
1. Februára 2010, 13:36
Fórum: Thunderbird
Téma: Thunderbird 3.0.1 vs. nefunkčné odosielanie cez SMTP azet.sk
Odpovedí: 18
Zobrazení: 8386

Re: Thunderbird 3.0.1 vs. nefunkčné odosielanie cez SMTP azet.sk

Mam sice Gmail, ale v uprave profilu odosielania mam nastavenie zabezpecenia STARTTLS. Neviem ci to pomoze, ale vsimol som si to na videu.
od užívateľa misanek100
1. Februára 2010, 13:31
Fórum: Thunderbird
Téma: Nefunkčný TB3
Odpovedí: 5
Zobrazení: 1445

Re: Nefunkčný TB3

Aha!Dakujem velmi pekne za vysvetlenie. Stiahol som ho a vsetko je ako predtym. Este raz dakujem! :worthy:

Mazarik: zmazal som zbytocnu plnu citaciu.
od užívateľa misanek100
1. Februára 2010, 13:28
Fórum: Thunderbird
Téma: TB3 vymazal všetky správy
Odpovedí: 5
Zobrazení: 1560

Re: TB3 vymazal všetky správy

Vsetko som skusil, ale nic nezabralo.Vzdy, ked precitam sprava zmizne.

Mazarik: zmazal som zbytocnu citaciu.
od užívateľa misanek100
31. Januára 2010, 21:29
Fórum: Thunderbird
Téma: Nefunkčný TB3
Odpovedí: 5
Zobrazení: 1445

Re: Nefunkčný TB3

Dnes som klikol na TB3 a sám sa aktualizoval. Každý !!! software - vrátane TB v akejkoľvek verzii - si užívateľ môže a zrejme aj má nastaviť podľa svojich predstáv a potrieb. Z tohoto dôvodu nerozumiem tejto vete, hlavne "sám sa aktualizoval".Skús sa pozrieť sem: Ponuka - Nástroje - Možnosti - Spre...
od užívateľa misanek100
31. Januára 2010, 16:31
Fórum: Thunderbird
Téma: TB3 vymazal všetky správy
Odpovedí: 5
Zobrazení: 1560

TB3 vymazal všetky správy

Neviem čo sa zase deje, ale TB3 mi vymazal celú doručenú poštu. Vždy keď ho zapnem, sú tam len nové správy. Keď ich prečítam, zmiznú.Za pomoc vopred ďakujem.
od užívateľa misanek100
31. Januára 2010, 16:28
Fórum: Thunderbird
Téma: Nefunkčný TB3
Odpovedí: 5
Zobrazení: 1445

Nefunkčný TB3

Mám pocit, že odkedy mám TB3 všetko je len zle. Dnes som klikol na TB3 a sám sa aktualizoval.Nič sa neotvorilo, tak som klikol ešte raz. Vtedy sa mi zobrazilo: thunderbird.exe ne je platnou aplikáciou Win32. Aktualizovaný bol na 3.1.Mám Windows Vista Home Premium. Už vopred ďakujem za pomoc!