Abduction! (predtým: Save As Image)

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Abduction! (predtým: Save As Image)

Príspevok od užívateľa wladow » 18. Septembra 2006, 01:30

Táto časť fóra slúži všetkým, ktorí nám chcú pomôcť. Môžete sem písať pripomienky, návrhy a nahlásiť nepreložené texty v rozšírení "Save As Image". Prispejete tým k vylepšeniu kvality jeho lokalizácie do slovenčiny...

Lokalizuje: Branor
Stránka rozšírenia: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/save-as-image/
:ilovefirefox:

Yur4Y
návštevník
návštevník
Príspevky: 76
Dátum registrácie: 22. Septembra 2007, 17:05

Príspevok od užívateľa Yur4Y » 22. Novembra 2007, 18:07

Zistil som, že keď robím screeny napríklad v administrácii fór, nezachytí mi celú stránku, len časť. príloha :arrow:
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 22. Novembra 2007, 18:21

No veru aj mne (že by kvôli rámcom?). Pozeral som jeho diskusiu na Firefox Add-ons, už tam niečo také je ohlásené. Môžete vyskúšať iné rozšírenia s rovnakou funkciou: Pearl Crescent Page Saver alebo Screen Grab.
admin SME.sk

Yur4Y
návštevník
návštevník
Príspevky: 76
Dátum registrácie: 22. Septembra 2007, 17:05

Príspevok od užívateľa Yur4Y » 22. Novembra 2007, 20:13

Vďaka za snahu, no nepomohlo ani jedno :(

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 22. Novembra 2007, 20:14

Ani jeden to nezvláda? Fíha, to musím vyskúšať. Aspoň PageSaver, ten používam (ale verziu Pro).
admin SME.sk

Yur4Y
návštevník
návštevník
Príspevky: 76
Dátum registrácie: 22. Septembra 2007, 17:05

Príspevok od užívateľa Yur4Y » 22. Novembra 2007, 20:18

No ja mám len Basic.
Ale tento je z nich myslím najlepší, môžem si dať kláv. skratku a tak.

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 22. Novembra 2007, 20:20

Domovská stránka PageSavera to uvádza ako známy problém. Tušil som, že to budú rámce. Ak stránka obsahuje rámce (frame alebo iframe), nasníma sa len viditeľná časť každého rámca. Ak chce človek nasnímať celý rámec, musí dať príkaz na nasnímanie rámca. Ale zas mu bude chýbať druhý rámec. Asi sa s tým nedá momentálne nič robiť.
admin SME.sk

Napísať odpoveď