ThunderBrowse

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

ThunderBrowse

Príspevok od užívateľa wladow » 23. Júla 2007, 11:57

Táto časť fóra slúži všetkým, ktorí nám chcú pomôcť. Môžete sem písať pripomienky, návrhy a nahlásiť nepreložené texty v rozšírení "ThunderBrowse". Prispejete tým k vylepšeniu kvality jeho lokalizácie do slovenčiny...

Lokalizuje: wladow
Stránka rozšírenia: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/thunderbrowse/
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 26. Júla 2007, 17:50

v maili mi prisiel odkaz na jeden obrazok. klikol som nanho, zobrazil sa spravne, klikol som na tlacitko naspat, no namiesto toho mailu sa mi zobrazil zdrojovy kod toho mailu. ako to "opravit"?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 27. Júla 2007, 20:52

tak isto aj ked mam otvorenu spravu a kliknem na obnovit, po znovunacitani sa zobrazi uz zdrojovy kod tej spravy.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 28. Júla 2007, 10:23

PeePay napísal:tak isto aj ked mam otvorenu spravu a kliknem na obnovit, po znovunacitani sa zobrazi uz zdrojovy kod tej spravy.
Načo klikáš na obnoviť? Inakšia tá sprava aj tak nebude ;) Bude to zrejme nejaký bug rozšírenia, môžeš ho nahlásiť autorovi. Keď už sme pri tom, tie tlačidlá slúžia na prehliadanie webu, nie pohyb po správach...
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 28. Júla 2007, 16:26

samozrejme, ale ked uz nieco spravim, tak to spravim tak, aby to fungovalo 100%. to obnovit som klikol uz cisto len pre zaujimavost. ale ked kliknem na nejaky odkaz, pozriem si ho a chcem sa vratit spat na spravu, to je dost blbe, ze to nejde, ved to je asi najcastejsi pripad vyuzitia tohto rozsirenia.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 28. Júla 2007, 18:42

Ja sa nehádam, ale mňa napríklad počas testovania nenapadlo naň kliknúť. Prečítam si správu, pozriem odkaz a kliknem na ďalšiu správu. Ale ja to tlačidlo nepoužívam ani v prehliadači... Takže záleží od návyku používateľa.

Ty asi nie si programátor čo? :) Lebo na 100% nikdy nič fungovať nebude, to mi ver ;)
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 28. Júla 2007, 19:59

wladow napísal:Ty asi nie si programátor čo? :)
taky zacinajuci... :wink:
wladow napísal:Lebo na 100% nikdy nič fungovať nebude, to mi ver ;)
ale samozrejme, to som pouzil skor tak basnicky, chcel som povedat ze ked tam dam tu funkciu, tak aj vyskusam ci ide
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 28. Júla 2007, 20:06

PeePay napísal:ked tam dam tu funkciu, tak aj vyskusam ci ide
Ide, pri prehliadaní webu ťa vráti na predchádzajúcu stránku :wink:
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 28. Júla 2007, 21:06

nemienim sa hadat, ale ked mi pride mail a je v nom 5 odkazov, kliknem na prvy, pozriem si ho a chcem si pozriet zvysne styri, tak musim ist spat na ten mail, nie?
(jedine ze by som to okno zavrel a otvoril ten mail znova, ale potom sa straca jedna cast vyznamu tych tlacidiel)

viem ze ty s tym nic nenarobis, len pisem svoj nazor :P
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 28. Júla 2007, 21:20

Keď príde niekoľko odkazov (napr. tých tvojich 5), je lepšie na ne na jeden šup poklikať prostredným tlačidlom a môžeš si ich pohodlne poprezerať v prehliadači. Toto rozšírenie nie je a ani nemá ambíciu byť plnohodnotnou náhradou prehliadača. Tým nevravím, že by spomínaný bug nemal byť odstránený, len vravím, že nemôžeš od toho čakať zázraky.

BTW: ty otváraš e-mailové správy? :shock: Pravdupovediac ma to nikdy nenapadlo. Na čo máš panel so zobrazením obsahu správy?
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 28. Júla 2007, 22:06

wladow napísal:Toto rozšírenie nie je a ani nemá ambíciu byť plnohodnotnou náhradou prehliadača.
jasne, ale ked uz nieco take ma byt, nech to funguje aspon tak ako by malo, o nic ine mi nejde :)
wladow napísal:BTW: ty otváraš e-mailové správy? :shock: Pravdupovediac ma to nikdy nenapadlo. Na čo máš panel so zobrazením obsahu správy?
ani sam neviem, jednoducho som tak zvyknuty. ked ju otvorim, mam vacsiu plochu, nemusim si to posuvat. a aj v zozname dorucenych sprav vidim az po spodok obrazovky, nie len do polovice.
skratka mi to tak vyhovuje :P
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 30. Júla 2007, 14:29

teraz ked vysla verzia 3.0 mi v nadpise okna pise aj verziu thunderbirdu. neda sa to nejako zmenit?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 30. Júla 2007, 14:32

Zruš v nastaveniach rozšírenia Meniť titulok okna podľa zobrazenej správy
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 30. Júla 2007, 14:57

o tom viem, ale potom mi nezobrazi nadpisy stranok na ktore kliknem, preto som sa pytal ci to nejde nejako inac.
no nevadi
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
Taurus
návštevník
návštevník
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 29. Decembra 2005, 12:00

Príspevok od užívateľa Taurus » 18. Novembra 2007, 13:50

Prepáčte, že narúšam Vašu diskusiu :arrow: , ale mám problém po kliknutí na odkaz web. stránky v e-maile, jednoducho sa mi stránka nezobrazí a tam, kde bol predtým mail, je prázdny priestor, len v adresnom okne sa mi zobrazí adresa odkazu viď. prílohu. Mne to tak pripadá, ako keby som tam mal nainštalovanú len grafickú časť rozšírenia ThunderBrowse. Už som to rozšírenie odinštaloval, znova nainštaloval a nič! Keď kliknem na stredné tlačidlo myši, tak mi vyskočí okno(ako som tu niekde už čítal), či chcem, aby sa w. stránka zobrazila v ext. prehliadači. Dobrá správa je, že, keď som toto rozšírenie nainštaloval, pri zaradení do slov. lokalizácie mozilla.sk, tak mi to ešte fungovalo, ale dlhšie som ho nepoužíval, a teraz neviem, kde nastala chyba. Mám TB 1.5.0.9.. Pomôžte, keď sa bude dať. Dík!
:ilovefirefox: :worthy:
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Napísať odpoveď