ThunderBrowse

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 18. Novembra 2007, 14:51

Vyskúšal som to a nemám pre vás asi dobrú správu. V Thunderbirde 1.5 to nefunguje ani mne, ale s tým istým profilom mi to v Thunderbirde 2.0.0.9 funguje normálne. Takže je čas prejsť na aktuálnu verziu.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 18. Novembra 2007, 15:19

a diskusiu nenarusas, ta bola este z konca jula :wink:
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
Taurus
návštevník
návštevník
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 29. Decembra 2005, 12:00

Príspevok od užívateľa Taurus » 18. Novembra 2007, 15:51

SlovakSoft napísal:Vyskúšal som to a nemám pre vás asi dobrú správu. V Thunderbirde 1.5 to nefunguje ani mne, ale s tým istým profilom mi to v Thunderbirde 2.0.0.9 funguje normálne. Takže je čas prejsť na aktuálnu verziu.
Ďakujem!
Ja mám zase dobrú správu, a ešte pár storočí neprejdem na TB 2.0.0.... a ostanem pri 1.5-ťke :| ! Nič v zlom! Prišiel som NATO, ako môže aj tak fungovať. Jednoducho som si nainštaloval prvú verziu ThunderBowse 3.1.4.159265 a funguje to, ako predtým, ešte šťastie za vašu ochotu tam nechávať aj staršie verzie rozšírení, dobrý nápad! Ešte raz dík!
PeePay napísal:a diskusiu nenarusas, ta bola este z konca jula
Najprv som sa nechcel k Vašej poznámke-am vyjadrovať, ale mám už z toho zlý pocit a nevydržím to! "Viem čítať!" Len toľko. :wink:
:ilovefirefox: :worthy:

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 18. Novembra 2007, 16:35

Nedá sa povedať, že by ma tešilo, ak niekto ostáva pri starých verziách programov (rozšírenia ešte pochopím, ak nové verzie naozaj nefungujú). Pominiem všetky ostatné záležitosti (hlavne bezpečnostné) a poviem len príklad z môjho pohľadu, prečo mi to prekáža: musím mať kvôli týmto pár výnimkám nainštalované aj staré verzie. Takže tu mám Fx 1.5, 2 aj 3, TB 1.5 a 2, SB 0.5 aj 0.7 atď. Inak by ste mali len veľmi malú šancu, že by sem vôbec niekto s verziou 1.5 prišiel a ešte sa mu to aj chcelo overiť. Takže ak skončí Mozilla s podporou starej série, rád by som aj ja :-)
No ale však to je vaša vec (chcel som napísať "váš problém", ale vy to tak nevidíte).
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 18. Novembra 2007, 20:57

Taurus napísal:
PeePay napísal:a diskusiu nenarusas, ta bola este z konca jula
Najprv som sa nechcel k Vašej poznámke-am vyjadrovať, ale mám už z toho zlý pocit a nevydržím to! "Viem čítať!" Len toľko.
zly pocit? nechapem z coho. ved ja som to nemyslel v zlom... :P
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 18. Novembra 2007, 23:14

Taurus napísal:Ja mám zase dobrú správu, a ešte pár storočí neprejdem na TB 2.0.0.... a ostanem pri 1.5-ťke :|
No tak to ti tu potom už asi veľa ľudí nepomôže. Aj SlovakSofta raz prejde nálada na udržiavanie 284 nainštalovaných verzií súčasne ;)
Navyše Mozilla už verziu 1.5 nepodporuje (chvala bohu), čiže aj tam budeš hľadať pomoc márne...
:ilovefirefox:

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 18. Novembra 2007, 23:41

No veru pomaly ich toľko aj bude :-D
To som ešte zabudol, že pomaly z každej verzie musím mať sk, en-US a cs, do každého second.bat a ešte pár profilov. No... však ja sa nesťažujem, mám čo som chcel – len tie jednapäťky by už fakt mohli ísť do nebíčka.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 16. Decembra 2007, 17:02

Taurus napísal:Ja mám zase dobrú správu, a ešte pár storočí neprejdem na TB 2.0.0.... a ostanem pri 1.5-ťke :| ! Nič v zlom! Prišiel som NATO, ako môže aj tak fungovať. Jednoducho som si nainštaloval prvú verziu ThunderBowse 3.1.4.159265 a funguje to, ako predtým, ešte šťastie za vašu ochotu tam nechávať aj staršie verzie rozšírení, dobrý nápad! Ešte raz dík!
Verzia 3.2.0.5 by mala opäť fungovať aj na TB 1.5.
:ilovefirefox:

Napísať odpoveď