refresh stranky

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
Marek89
mierne pokročilý
mierne pokročilý
Príspevky: 147
Dátum registrácie: 24. Augusta 2006, 16:44

refresh stranky

Príspevok od užívateľa Marek89 » 26. Augusta 2007, 22:38

hladam nieco do firefoxu co mi asi kazde 5 minuty obnovi stranku. je take nieco ?

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 26. Augusta 2007, 22:40

admin SME.sk

Marek89
mierne pokročilý
mierne pokročilý
Príspevky: 147
Dátum registrácie: 24. Augusta 2006, 16:44

Príspevok od užívateľa Marek89 » 26. Augusta 2007, 22:41

Diky.

mozete LOCK.

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 26. Augusta 2007, 22:47

Radšej nie, ešte sa sem môžete vrátiť s nejakou otázkou k tomu rozšíreniu (alebo niekto iný).
admin SME.sk

Marek89
mierne pokročilý
mierne pokročilý
Príspevky: 147
Dátum registrácie: 24. Augusta 2006, 16:44

Príspevok od užívateľa Marek89 » 26. Augusta 2007, 22:48

ok.

Marek89
mierne pokročilý
mierne pokročilý
Príspevky: 147
Dátum registrácie: 24. Augusta 2006, 16:44

Príspevok od užívateľa Marek89 » 5. Decembra 2007, 15:15

Dal som si Tab Mix Plus a Reload Every je nekompatibilne s Tab Mix Plus. Da sa nejako v Tab Mixe nastavit pravidelne obnovovanie stranky, resp. iny program ako bol reload every.

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 5. Decembra 2007, 16:16

Normálne kliknutie na stránku a v kontextovej ponuke položka Znovu načítať každých... > Aktivovať/Aktivovať všetky karty.
Neskúšal som to naraz, ale podľa mňa by malo Reload Every fungovať normálne, dokým sa neaktivuje obnovovanie cez Tab Mix Plus (ak sa tá jeho funkcia vôbec nepoužije).
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 5. Decembra 2007, 18:24

po nainstalovani Tab mix plusu da rozsirenie hned vediet, ze reload every nie je kompatibilne....to je normalne aj mne sa to stalo.
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

cristal
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 6. Mája 2013, 19:51

Re:

Príspevok od užívateľa cristal » 6. Mája 2013, 20:16

SlovakSoft napísal:Normálne kliknutie na stránku a v kontextovej ponuke položka Znovu načítať každých... > Aktivovať/Aktivovať všetky karty.
Neskúšal som to naraz, ale podľa mňa by malo Reload Every fungovať normálne, dokým sa neaktivuje obnovovanie cez Tab Mix Plus (ak sa tá jeho funkcia vôbec nepoužije).
Používam ver.20 a nepochopil som čo znamená "Normálne kliknutie na stránku ...." Mohol by si to popísať podrobnejšie pls?

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 440
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: refresh stranky

Príspevok od užívateľa Jacen » 6. Mája 2013, 21:03

Obrázok

Obrázok

cristal
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 6. Mája 2013, 19:51

Re: refresh stranky

Príspevok od užívateľa cristal » 6. Mája 2013, 21:15

No ukazuje mi všetko ako tebe na obrázku, len to jedine "obnoviť kartu každých ..." tam nie je.

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 440
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: refresh stranky

Príspevok od užívateľa Jacen » 7. Mája 2013, 09:08

a Tab Mix Plus máš nainštalovaný?

cristal
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 6. Mája 2013, 19:51

Re: refresh stranky

Príspevok od užívateľa cristal » 7. Mája 2013, 10:21

Tak to teda nemám ... chyba? :?:

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 440
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: refresh stranky

Príspevok od užívateľa Jacen » 7. Mája 2013, 11:14

asi áno, veď v príspevkoch vyššie sa spomína, že dotyčný chcel zautomatizovať obnovenie stránok, a na to slúži buď Reload Every alebo, okrem iných funkcií, tiež TabMix Plus. Vyvolanie kontextovej ponuky ako je na obrázkoch dosiahneš len keď nainštaluješ TabMix Plus, podobne je to asi aj pri Reload Every, ale ten nepoužívam.

cristal
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 6. Mája 2013, 19:51

Re: refresh stranky

Príspevok od užívateľa cristal » 7. Mája 2013, 18:28

No takže som si danu aplikáciu TabMix Plus a ziadna zmena. Tak som isiel do doplnkov, tam som videl nainstalovanu aplikaciu, ale ked som chcel podrbnosti, alebo moznosti a klikol som na aplikaciu, stale mi zamrzol cely firefox a podotykom, ze do teraz slapal bez problemov. Funguje to aj na ver. 20 ?

Napísať odpoveď