Ktoré rozšírenie chcete preložiť
Re: Ktoré rozšírenie chcete preložiť
Nedávno som narazil na firefox voip rozšírenie. Ide o možnosť sip telefonovania priamo v prehliadači. A dajú sa nastaviť rôzne sip brány. Zaujímavý. A je len v angline a taliančine. Čo tak slovenčina?
link: http://www.mozilavoip.com
link: http://www.mozilavoip.com
- branor
- Správca portálu Mozilla.sk
- Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
- Kontaktovať užívateľa:
Urcite je to zaujimave rozsirenie a viem ze tato tema ma sluzit len na navrhy k prekladom, no momentalne je dost taske obdobie a nema ho kto u nas prelozit, nemate na to nahodou chut vy sam? urcite by ste tym potesili aj inych a u nas ho radi zverejnime 

Vedúci prekladov do slovenčiny...
- PeePay
- moderátor
- Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
- Kontaktovať užívateľa:
ten link nefunguje, mozilla ma byt s dvomi "L".
http://www.mozillavoip.com/
snazil som sa stiahnut toto rozsirenie, ale maju to dost chranene, instalacia sa spusta javascriptom a ked som z instalacie spatne ziskal priamy link na xpi subor, tak mi ho download manazer nechcel stiahnut.
chcel som tym povedat ze by som ho aj prelozil, ak by sa to niekomu podarilo stiahnut.

snazil som sa stiahnut toto rozsirenie, ale maju to dost chranene, instalacia sa spusta javascriptom a ked som z instalacie spatne ziskal priamy link na xpi subor, tak mi ho download manazer nechcel stiahnut.
chcel som tym povedat ze by som ho aj prelozil, ak by sa to niekomu podarilo stiahnut.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW
-
- začiatočník
- Dátum registrácie: 2. Februára 2006, 21:27
- Kontaktovať užívateľa:
tu to mas, prelozis to?
http://labs.abbeyphone.com/firefox/abbe ... ff_win.xpi
http://labs.abbeyphone.com/firefox/abbe ... ff_win.xpi
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ok, prelozene, skusim skontaktovat autora aby to zahrnul do oficialnej verzie.
(este som mu tam aj jednu chybu opravil: max verziu firefoxu mal 3.0.0.* namiesto 3.0.*)
subor typu xpi nie je povoleny nahrat ako prilohu na forum, tak to dam na upnito
kedze nie som registrovany na abbeyphone, tak som nemal moznost otestovat uplne vsetky funkcie rozsirenia, takze je mozne ze obcas som slovo "call" prelozil ako "volat" a malo byt "hovor" (cize som niektore slova nemal moznost vidiet v kontexte). ak tam nieco take najdes, napis a opravim to.
(este som mu tam aj jednu chybu opravil: max verziu firefoxu mal 3.0.0.* namiesto 3.0.*)
subor typu xpi nie je povoleny nahrat ako prilohu na forum, tak to dam na upnito
kedze nie som registrovany na abbeyphone, tak som nemal moznost otestovat uplne vsetky funkcie rozsirenia, takze je mozne ze obcas som slovo "call" prelozil ako "volat" a malo byt "hovor" (cize som niektore slova nemal moznost vidiet v kontexte). ak tam nieco take najdes, napis a opravim to.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW
Ahoj, som rád, že rozšírenie zaujalo. A zareagovali ste tak promptne.
poprosim o preklad FireTray
vdaka
vdaka
- caesar1987
- pokročilý diskutujúci
- Dátum registrácie: 9. Mája 2006, 00:03
- Kontaktovať užívateľa:
Beriem si obidve.
Autor loga Mozilla.sk, výpomoc s grafikou portálu. Preklad rozšírení a aplikácií: Instantbird, Songbird.
Tak nie, beriem si len FireTray.
Autor loga Mozilla.sk, výpomoc s grafikou portálu. Preklad rozšírení a aplikácií: Instantbird, Songbird.
- wam]Spider007
- profesionál
- Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
- Kontaktovať užívateľa:
ak to firetray budes potrebovat otestovat tak daj vediet. ja som to uz skusal prelozit, ale po nainstalovani mi to akurat tak spadlo....predpokladam, ze sa mi zle zbalil subor *.jar
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird 
Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high?

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high?

Zaujimave by mohlo byt aj rozsirenie Personas
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
uz sa nachadza, vo "whishliste", o stranu dozadu
Práve som ho vyskúšal, ale moc ma to rozšírenie neoslovilo. Niektoré pozadia sú prepracované naozaj pekne, ale podstatne to zníži prehľadnosť v ovládacom paneli Firefoxu, ale záleží to na konkrétnom pozadí.
Ale môžem ho preložiť.
Ale dá sa použiť aj vlastný obrázok, čiže tým toto rozšírenie nadobúda celkom nové možnosti, preložím ho hneď, ako budem mať čas. Dá sa s tým celkom pekne pohrať: Náhľad
Ale môžem ho preložiť.
Ale dá sa použiť aj vlastný obrázok, čiže tým toto rozšírenie nadobúda celkom nové možnosti, preložím ho hneď, ako budem mať čas. Dá sa s tým celkom pekne pohrať: Náhľad

Ale mám otázku. Neviem preložiť jeden reťazec: "Accent Color". Prišiel niekto na to, načo to slúži? Nachádza sa to: Klik vľavo dole na ikonku líšky>Preferences>Custom Persona Editor...
Vďaka za pomoc.
Vďaka za pomoc.