Vyhľadávacie moduly

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
BigSnake353
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 12. Augusta 2008, 12:59

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa BigSnake353 » 12. Augusta 2008, 13:11

Poprosil by som o vyhladávaci modul pre http://www.big4um.sk

wolf14
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 24. Augusta 2007, 18:40
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa wolf14 » 23. Októbra 2008, 21:34

ahojte ja by som poprosil ak by to bolo moznte o vyhladavaci modul na ripe.net
existuje nejaky navod na tvorbu takycho vyhladavacich modulov ?
Dakujem

wolf14
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 24. Augusta 2007, 18:40
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa wolf14 » 24. Októbra 2008, 16:25

Takze ripe.net uz mam vdaka rozsireniu ktore je spomenuta na predchadzajucej strane. Chcel by som sa este opytat ci je mozno nejake tento vyhladavaci modul exportovat aby som to mohol napr. poslat inym ludom a aby to slo aj im ?
Dakujem

archeo
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 19. Júna 2008, 22:56

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa archeo » 25. Októbra 2008, 12:47

je to mozne najdi si v profile zlozku searchplugins a tam mas vyhladavacie moduli, staci ich prekopirovat

Imperko
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 30. Apríla 2009, 19:14

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa Imperko » 30. Apríla 2009, 19:23

PLS ako dam google.sk ??????

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa PeePay » 2. Mája 2009, 22:18

google je tam "od vyroby".
na jazykovej verzii zalezi potom od jazykovej verzie prehliadaca
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

ander
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 30. Mája 2010, 00:12

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa ander » 30. Mája 2010, 00:35

ja mam podobny problem , mam firefox 3.6.3 sk ale mam tam vyhladavaci modul google cesky. nasiel som aj slovensky modul ale len google obrazky. mozete mi prosim poradit kde by som nasiel vyhladavaci modul google sk dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa Mazarik » 30. Mája 2010, 12:45

Najdite si v instalacnom priecinku http://kb.mozillazine.org/Installation_directory priecinok searchplugins a tam si najdite modul pre google. Zmente v nom vsetky google.com na google.sk.
Tiez zalezi na tom aku mate lokalizaciu Firefoxu?

ander
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 30. Mája 2010, 00:12

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa ander » 1. Júna 2010, 22:17

zmenil som google na SK aj lokalizaciu mam slovensku 3.6.3 sk. aj som ho odinstaloval a nainstaloval ale furt je tam cesky google

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Vyhľadávacie moduly

Príspevok od užívateľa Mazarik » 2. Júna 2010, 09:17

Tak premazte cookies pre google a nastavte si to tiez v nastaveniach Vaseho uctu na strankach googlu.

Napísať odpoveď