ThunderBrowse!!!

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
Sabina
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 222
Dátum registrácie: 14. Januára 2008, 13:35
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa Sabina » 14. Januára 2008, 14:35

Zdravim!Preco mi v Thunderbrowse vypisuje stale hlasku "asi mate vypnuty cookies",ked ho vo Firefoxe mam povoleny az do vyprsania platnosti.Da sa niekde cookies nastavit aj v Thunderbirde? :cry:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; sk; rv:1.8.1.12)
Gecko/20080201
Firefox - najnovšia verzia
Thunderbird - najnovšia verzia
OS:Windows Vista Home Premium CZ SP 2

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa wladow » 14. Januára 2008, 14:44

Starám sa o lokalizáciu ThunderBrowse a taká hláška sa v rozšírení nenachádza. Môžeš upresniť, či ti to píše na stránke alebo vyskočí dialógové okno? Môžeš uviesť aj stránku, kde ti to robí. Pomohol by aj screenshot toho hlásenia, ak ho dokážeš urobiť.
:ilovefirefox:

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 14. Januára 2008, 15:13

V pôvodne napísanej otázke (ktorú sa mi "podarilo" vymazať) sa spomínal Google. Tak si myslím, že to hlásenie môže byť aj od Google.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
Sabina
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 222
Dátum registrácie: 14. Januára 2008, 13:35
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa Sabina » 14. Januára 2008, 15:22

No pred chvilou som si v Thunderbrowse nastavila ako startovaciu stranku http://www.google.sk/ig?hl=sk ,na ktorej mam automaticke prihlasovanie do Gmailu,a ono mi to teraz pre zmenu vyhodilo "na prezeranie tejto stranky musite mat JavaScript",lenže v nastaveniach Thunderbrowse povolenie JavaScriptu mam.Fakt neviem ze kde moze byt problem.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; sk; rv:1.8.1.12)
Gecko/20080201
Firefox - najnovšia verzia
Thunderbird - najnovšia verzia
OS:Windows Vista Home Premium CZ SP 2

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 14. Januára 2008, 16:32

Tipujem, že tieto veci s prihlasovaním a cookies proste v ThunderBrowse nebudú možné.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
Sabina
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 222
Dátum registrácie: 14. Januára 2008, 13:35
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa Sabina » 14. Januára 2008, 16:35

No som si vsimla ze problem nebude so strankou Google,ale celkovo s Thunderbrowserom,pretoze napriklad pri nacitani stranky zoznam.sk alebo atlas.sk mi nenacita korektne stranky,ale to bude asi tym ze som v nastaveniach zmenila velkost pisma.To sa da nastavit,ale co ma viac znepokojuje je fakt,ze cez Thunderbrowser sa neviem prihlasit ani na jeden emailovy ucet,a to ich mam niekolko.Bud mi vypise ze nespravne meno alebo heslo,alebo ze musim mat povoleny Javasript.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; sk; rv:1.8.1.12)
Gecko/20080201
Firefox - najnovšia verzia
Thunderbird - najnovšia verzia
OS:Windows Vista Home Premium CZ SP 2

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa wladow » 14. Januára 2008, 17:01

Ako už napísal Slovaksoft, na niektoré stránky sa nebude dať prihlásiť, pretože rozšírenie ThunderBrowse nie je plnohodnotný prehliadač a pokiaľ viem ani nemá ambíciu ním byť. Je určený na príležitostné prezretie si stránok, ktorých odkazy používateľ dostane mailom. Na korektné zobrazenie zložitejších stránok je potrebné použiť Firefox.
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
Sabina
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 222
Dátum registrácie: 14. Januára 2008, 13:35
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: ThunderBrowse!!!

Príspevok od užívateľa Sabina » 14. Januára 2008, 17:40

AJ tak je to dobra vec,dakujem za odpovede a prajem prijemny vecer.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; sk; rv:1.8.1.12)
Gecko/20080201
Firefox - najnovšia verzia
Thunderbird - najnovšia verzia
OS:Windows Vista Home Premium CZ SP 2

Napísať odpoveď