Gmail manager prestal fungovat

Fórum o doplnkoch do produktov Mozilla a ostatných podporovaných programoch
Užívateľov profilový obrázok
gully
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 12. Septembra 2011, 09:26

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa gully » 16. Septembra 2011, 09:43

Potvrzuji, že funguje i na Win 7 Professional + FF 6.0.2.

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 260
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 17:22
Bydlisko: Trenčín

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Luboš » 16. Septembra 2011, 13:56

ok, táto verzia funguje :)

Užívateľov profilový obrázok
Astalavista
návštevník
návštevník
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 5. Marca 2006, 21:37

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Astalavista » 18. Septembra 2011, 12:59

Mam verziu 0.6.4.1 na FF 3.6.13 a cca 10 dni rozsirenie nejde.
MSI P6N SLI FI, Intel Conroe E6600, ASUS GeForce EN8500GT 512MB HTD, CORSAIR DDR2 2x1024 MB 667MHz, KINGSTON DDR2 2x2048 MB 667MHz, WD 2 TB SATA2 64MB; SAMSUNG 1TB SATA2 32MB, iiyama 19"PLE1900WS-B1

Užívateľov profilový obrázok
gully
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 12. Septembra 2011, 09:26

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa gully » 18. Septembra 2011, 13:05

Zkus tuto verzi:
Jacen napísal:dnes som nainštaloval túto verziu gmail_manager-0.6.4.1.3-fx+sm.xpi a funguje na FF 7 Beta5, Win7 32bit.
gully napísal:Potvrzuji, že funguje i na Win 7 Professional + FF 6.0.2.
Luboš napísal:ok, táto verzia funguje

Užívateľov profilový obrázok
gully
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 12. Septembra 2011, 09:26

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa gully » 18. Septembra 2011, 13:09

Ačkoliv teď jak se dívám,
Astalavista napísal:Mam verziu 0.6.4.1 na FF 3.6.13
používáš hodně zastaralou verzi FF. Proč neaktualizuješ?

Užívateľov profilový obrázok
Astalavista
návštevník
návštevník
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 5. Marca 2006, 21:37

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Astalavista » 18. Septembra 2011, 13:15

Pretoze od istej chvile co som vdaka aktualizacii prehliadaca prisiel o komplet cely profil, drzim sa pravidla "co funguje - to nemen" A az take zastarale to nie je :) Mam svoj profil vysperkovany a vyladeny a nepotrebujem si ho odstavit nejakym hlupym updatom, ako sa mi to uz stalo. Dnes som uz mudrejsi a robim aj kazdodenne zalohy profilu. Firefoxu uz v tomto ohlade neverim. Planujem prejst priamo na verziu 6.

Rozsirenie 0.6.4.1.3 funguje. Takze Gmail Manager ostava v mojom portfoliu.
MSI P6N SLI FI, Intel Conroe E6600, ASUS GeForce EN8500GT 512MB HTD, CORSAIR DDR2 2x1024 MB 667MHz, KINGSTON DDR2 2x2048 MB 667MHz, WD 2 TB SATA2 64MB; SAMSUNG 1TB SATA2 32MB, iiyama 19"PLE1900WS-B1

Užívateľov profilový obrázok
gully
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 12. Septembra 2011, 09:26

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa gully » 18. Septembra 2011, 13:39

Co se týká záloh profilu, tak pokud zálohuješ ručně (ručním kopírování potřebných souborů) nebo "poloručně" (mozbackup), tak už je v tomto směru de-facto jedno, jakou verzi FF používáš. Každopádně bys měl počítat mj. s tím, že pokud používáš k zálohování nějaký nástroj, nemusí časem fungovat - zpětná kompatibilita nebude trvat do nekonečna.
A v poslední řadě má nový FF (teď nevím od které verze, ale to není podstatné) nativně integrovaný Firefox Sync (možná používáš doplněk pro FF3), který dělá zálohy na pozadí a pravidelně - lze dělat i ručně z menu. Mám ho vyzkoušený a můžu říct, že jsem velmi spokojen. A když někdy vyhodí hlášku, že synchronizace selhala, provedu ji ručně z menu Nástroje -> Synchronizovat.

Toto vše, když občas zkombinuješ s ruční zálohou, tak myslím, že určitě nic neztratíš :pivo: :ilovefirefox:

janok101
návštevník
návštevník
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 27. Mája 2009, 21:03

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa janok101 » 28. Septembra 2011, 16:57

Prosím Vás gunguje Vám vo firefoxe Gmail notifiker alebo Gmail manager ?

zase to nefunguje asi 2 týždne a nechápem prečo
poradí mi niekto tak aby to fungovalo ?

mam posledný firefox

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 260
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 17:22
Bydlisko: Trenčín

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Luboš » 28. Septembra 2011, 19:34

mne funguje 06413

janok101
návštevník
návštevník
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 27. Mája 2009, 21:03

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa janok101 » 28. Septembra 2011, 19:47

a prosím ta odkial ho máš pošli link lebo ma drbne už ma to...

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 260
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 17:22
Bydlisko: Trenčín

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Luboš » 28. Septembra 2011, 20:01

link je tu ! čítaj !

janok101
návštevník
návštevník
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 27. Mája 2009, 21:03

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa janok101 » 29. Septembra 2011, 19:15

proste sa opýtam na rovinu môžeš sem dať link vyskúšal som snáď všetko a nejde a nejde... :|

janok101
návštevník
návštevník
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 27. Mája 2009, 21:03

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa janok101 » 29. Septembra 2011, 19:49

OK ide to musel som ten starý dať preč
:worthy:

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 260
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 17:22
Bydlisko: Trenčín

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Luboš » 12. Decembra 2011, 22:52

http://www.mediafire.com/?i5los59me4wrc80

nefunguje ani táto verzia.... :evil:

Užívateľov profilový obrázok
Luboš
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 260
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 17:22
Bydlisko: Trenčín

Re: Gmail manager prestal fungovat

Príspevok od užívateľa Luboš » 1. Februára 2012, 21:02

funguje vám už nejaká verzia ?

Napísať odpoveď