Flock a Firefox / Mozilla suite na jednom počítači

Fórum o prehliadači Flock
Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
andreios
návštevník
návštevník
Príspevky: 98
Dátum registrácie: 20. Marca 2005, 23:57
Bydlisko: krásne Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Flock a Firefox / Mozilla suite na jednom počítači

Príspevok od užívateľa andreios » 26. Marca 2006, 15:13

Je možné mať v jednom počítači aj Flock aj Firefox, resp. Mozilla suite zároveň? Keďže to beží na tom istom jadre.

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 26. Marca 2006, 15:35

Všetky tri mám súčasne. Akurát ak chceš naraz spustiť dve verzie jedného programu (napríklad Fx 1.5 a Fx 1.0.7, musíš dodržať postup http://www.slovaksoft.com/firefox.htm#_Toc129202479).
Inak môžu bežať naraz, viď môj panel úloh.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Mazarik » 26. Marca 2006, 21:20

Tento problem sa bude pravdepodobne riesit az niekde v case tusim ff3.0(nie som si isty vid google), pretoze sa planuje vsetky aplikacie zalozene na gecku spustat pomocou xulrunneru. Bude to znamenat, ze bude gecko v pamati iba raz.

spesko

Príspevok od užívateľa spesko » 5. Apríla 2006, 14:31

velmi sa mi paci flock len mam problem jedine s tym, ze ten jazykovy balicek ked stiahnem, tak mi nejde otvorit, cize nainstalovat... poradte pls...
dik :?

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 5. Apríla 2006, 14:38

Uložíš jazykový balík na disk:
http://www.mozilla.sk/download/slovensk ... iky-flock/
Chytíš jazykový balík myšou a pretiahneš ho do otvoreného okna Flocku. Alebo vo Flocku ponuka Súbor > Otvoriť > a ukázať mu ten stiahnutý súbor.
admin SME.sk

cosmos
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 17. Januára 2006, 21:27

Príspevok od užívateľa cosmos » 13. Mája 2006, 21:26

myslim, ze nie je nutne instalovat Flock, ked pre Firefox existuje Flock-theme :)

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 13. Mája 2006, 21:30

Keď chceš, aby Firefox vyzeral ako Flock, tak si daj tému. Ak ale chceš funkcie Flocku, tak ti téma asi nepomôže.
admin SME.sk

Spikee
návštevník
návštevník
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 4. Októbra 2005, 20:32
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Spikee » 13. Mája 2006, 22:11

SlovakSoft napísal:Keď chceš, aby Firefox vyzeral ako Flock, tak si daj tému. Ak ale chceš funkcie Flocku, tak ti téma asi nepomôže.
Ale pomôžu ti rozšírenia :-)

Napísať odpoveď