Nechcem tu robit reklamu MS Outlooku ale tam je uz dost davno moznost vytvorit filter aj na odchadzajucu postu. Proste pri vytvarani noveho pravidla sa zada, ze sa ma aplikovat iba na odchadzajucu postu. Osobne si myslim, ze by to nemal byt z programatorskeho hladiska az taky problem aby Thunderbird pomocou filtra kontroloval postu az po tom ako ho posta opusta. Proste ten filter by mal mat v sebe ako prvu vec, ze bude kontrolovat tlacitko Send/Odosli alebo ako sa to vola. A na zaklade stlacenia tlacidla na odoslanie posty by zacali aplikovat vsetky ostatne nastavene pravidla a triedit podla nich odoslanu postu. Pripadne by mohol kontrolovat smtp server alebo permanente priecinok na odoslanu postu. Ale mne sa javi ako najjednoduchsie aby kontroloval tlacidlo(prikaz) na odoslanie posty. To je totiz nezavisle od toho ako ma konkretny clovek nainstalovany thunderbird. Ci tam ma viac kont zlucenych alebo nie, ci ma viac smtp servrov alebo nie. Tlacidlo(prikaz) odoslat je len jeden. Takze poprosim sikovnych ludi urobte si dobre meno na takejto drobnej ale velmi potrebnej veci. Verte, ze u pouzivatelov thunderbirdu Vam to vynesie nehynucu slavu.

Ak by niekto chcel viac komunikovat o danom probleme moje ICQ je: 15-169-360
Dakujem za pozornost.