FoxIMHD

Rozšírenia a témy vzhľadu vyvíjané komunitou okolo Mozilla.sk
Užívateľov profilový obrázok
branor
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 539
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
Bydlisko: EU-SR-TN(BA)
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa branor » 22. Januára 2008, 11:22

caute, nastal u mna cas, ked musim vyuzivat aj MHD, takze som sa rozhodol siahnut po tomto rozsireni FoxIMHD priznavam, moc som predchadzajuce prispevky nestudoval, len som to ockom preletel, myslim ze PeePay mal rovnaky problem ako ja teraz, no neviem ci ho vyriesil...

po zadani URL adresy mi sice zobrazi zastavky aj cislo spoja, ale casy nie, musim kliknut na ikonku a ta mi otvori stranku daneho poriadku...

priznavam moze byt chyba aj u mna, kedze pouzivam nocne verzie FX(Minefield) a rozsirenie som si upravil, ale ak vie niekto poradit budem vdacny...
Vedúci prekladov do slovenčiny...

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Re:

Príspevok od užívateľa PeePay » 22. Januára 2008, 14:34

pripadam si divne ked citujem sam seba, ale co uz :D :
PeePay napísal:po vyse mesiaci pouzivania noveho pocitaca som si spomenul na problemy ktore som mal s tymto rozsirenim. hovorim si: iny comp, teda komplet ina konfiguracia, dokonca aj verzia windowsu ina, tak to vyskusam, aby som zistil ci bol problem iba v tom predchadzajucom pocitaci, alebo co.
skusil som - a neislo. :D
tak som zacal logicky vylucovat. co mam rovnake ako na tom predchadzajucom pocitaci?... no jasne! pripojenie do internetu! takze mily moj provider, idem ti napisat mail :P
presli uz takmer 4 mesiace a nedostal som ziadnu odpoved. potvrdzuje sa mi, ze tato (ne)starostlivost o zakaznika je danou za lacny a rychly internet :(

este taky maly dokaz: od polnoci do rana ma vzdy moj provider moznost obist jeho proxy server a teda v nastaveniach dat "priame pripojenie" (iba vtedy mozem napr. stahovat z p2p a pod.) a mam vyskusane, ze vtedy ide aj FoxIMHD.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
branor
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 539
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
Bydlisko: EU-SR-TN(BA)
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa branor » 23. Januára 2008, 16:55

takze asi sa nic nevyriesilo, mozno autor rozsirenia si najde chvilku casu na nas a skusi pomoct, rad mu to odtestujem ak bude experimentovat... pripajam sa cez t-mobile a mam aj nejaku wifi, ale nikdy casy nenacita...
Vedúci prekladov do slovenčiny...

deb00t
návštevník
návštevník
Príspevky: 35
Dátum registrácie: 18. Januára 2006, 15:19
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa deb00t » 23. Januára 2008, 21:42

branor napísal:takze asi sa nic nevyriesilo, mozno autor rozsirenia si najde chvilku casu na nas a skusi pomoct, rad mu to odtestujem ak bude experimentovat... pripajam sa cez t-mobile a mam aj nejaku wifi, ale nikdy casy nenacita...
ahoj, je mozne, ze sa trochu zmenilo htmlcko grafikonov, zial, nemam teraz vela casu robit upravy parserov, a nahodit novu verziu - a priznam sa, v trojke som to este ani netestoval, takze mozno tam je nejaky zadrhel. pokusim sa najst chvilku, ked si budem chciet oddychnut od skutocnej prace a mozno sa na to mrknem. dam vediet, ked sa nieco podari. zatial mi sem mozes postnut konkretnu urlcku/y ktore pouzivas.

Užívateľov profilový obrázok
branor
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 539
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
Bydlisko: EU-SR-TN(BA)
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa branor » 24. Januára 2008, 01:40

ahoj, dik ze si sa ozval. ak by ti ostalo troska casu potesil by si ma ;-) myslim ze sa to na trojke sprava celkom korektne, to zobrazovanie bude asi inde, ale to je len moj subjektivny nazor, kedze viem ze medzi FX 2 a 3 je pod kapotou dost znacny rozdiel...

moja url:
http://www.imhd.sk/ba/index.php?w=3023e ... 9430800429


diky
Vedúci prekladov do slovenčiny...

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 24. Januára 2008, 09:50

tiez som si nainstaloval toto rozsirenie. Ale ked ukazem na ikonku v dolnom panely tak sa mi spominany cas najblizsieho odchodu nezobrazi :shock: . Trochu by to chcelo vysvetlit ci to mam zle nastavene alebo ako :)

Dal som si tam toto URL
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

deb00t
návštevník
návštevník
Príspevky: 35
Dátum registrácie: 18. Januára 2006, 15:19
Kontaktovať užívateľa:

FoxIMHD 0.3.2

Príspevok od užívateľa deb00t » 3. Augusta 2008, 01:07

Novinky:
Žiadne
Zmeny:
Oprava parsingu kódu tabuliek pre BB, BA a KE, na iMHD zjavne menili HTML (bohužiaľ to zdrojovo vyzerá ešte horšie ako predtým :( ), takže to 0.3.1-tka nevedela prekúsať. Ak má niekto záujem o iné mesto, dajte vedieť.

deb00t
návštevník
návštevník
Príspevky: 35
Dátum registrácie: 18. Januára 2006, 15:19
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD 0.3.2

Príspevok od užívateľa deb00t » 3. Augusta 2008, 01:09

deb00t napísal:Novinky:
Žiadne
No, vlastne jedna drobnosť - kompatibilita s Firefox 3.0, vrátane zmeny updateurl na https, kvôli defaultnej security v tejto verzii.

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 3. Augusta 2008, 12:46

kde sa dostanem k novej verzii? na stranke je len 0.3.1 a tu mi firefox nedovoli nainstalovat. Pise "Doplnok nebude nainstalovany, pretoze neposkytuje zabezpecene aktualizacie" ...hm
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

deb00t
návštevník
návštevník
Príspevky: 35
Dátum registrácie: 18. Januára 2006, 15:19
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa deb00t » 3. Augusta 2008, 13:25

wam]Spider007 napísal:kde sa dostanem k novej verzii? na stranke je len 0.3.1 a tu mi firefox nedovoli nainstalovat. Pise "Doplnok nebude nainstalovany, pretoze neposkytuje zabezpecene aktualizacie" ...hm
Oops :) Update RDF-ko je upravené, ale zabudol som zmeniť aj html stranku :) Už tam je linka na aktuálnu verziu ;)

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 3. Augusta 2008, 13:40

jop, ide to THX :P
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 7. Augusta 2008, 14:56

ahoj deb00t, bolo by mozne trochu upravit pismo v rozsireni? posledne dva casy liniek su slabsie citatelne.
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

deb00t
návštevník
návštevník
Príspevky: 35
Dátum registrácie: 18. Januára 2006, 15:19
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa deb00t » 13. Augusta 2008, 16:57

wam]Spider007 napísal:ahoj deb00t, bolo by mozne trochu upravit pismo v rozsireni? posledne dva casy liniek su slabsie citatelne.
No, snažil som sa aby to vyzeralo aj vizuálne tak, že každý ďalší odchod je menej relevantný, mne to ukazuje celkom v pohode, teda, na Vistách. Pozerám, že asi bežíš na linuxoch, takže ti to asi nevyhladzuje písmo vo FF. Aj som pozeral po webe, vraj je s tým vo FF celkovo nejaký problém v linuxoch. Skúsim to pozrieť vo virtuálnej mašine, čo mi to robí pod Kubuntu a uvidím, čo ďalej ;)

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 13. Augusta 2008, 17:08

aj v linuxe a v praci na XPckach tiez dost slabo vidno....Pripadne by stacilo vytvorit nastavenia do rozsirenia a kazdy si navoli vlastnu farbu to by celkom slo nie? :)
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

johny_sk
návštevník
návštevník
Príspevky: 89
Dátum registrácie: 25. Augusta 2007, 21:39
Bydlisko: Kosice

Re: FoxIMHD

Príspevok od užívateľa johny_sk » 28. Septembra 2008, 22:45

...ahojte, prestalo mo ukazovat CASY, vsetkom ostatne vidim ImhdKE - neviete co s tym?

Zamknuté