Chyby vo FF pls help

Čiastočne alebo vôbec nefungujúce stránky v prehliadačoch Mozilla, spolupráca s webdizajnérmi
Napísať odpoveď
Redpoint1
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 2. Júla 2007, 23:39

Chyby vo FF pls help

Príspevok od užívateľa Redpoint1 » 3. Júla 2007, 00:31

Prosím vás neviem si rady na mojej stránke

Kód: Vybrať všetko

www.blue-war.net
mi celkom dole sa zväčšilo písmo p 3 krát väčší je ako ostatné nad ním ,ale iba vo firefoxe každému kdo tam chodí v ostatných prehliadačoch nie prečo?? ako je to možné???

Druhá zase v tématoch kde ste niečo napísali ,tak ma je celé hrubímy písmenami aj ked tam nieje ziadni html prikaz aby to zväčšovalo a tiez kazdemu iba vo firefoxe.

ty ,ktory nevedie o akom profile hovorim tak o tejto:

<<<<-----------------------------------------------------------------------------

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 3. Júla 2007, 00:39

Presúvam do príslušnej časti fóra – Webové stránky a Mozilla.
admin SME.sk

joohn
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 30
Dátum registrácie: 26. Januára 2007, 22:42

Príspevok od užívateľa joohn » 3. Júla 2007, 07:06

Odstran

Kód: Vybrať všetko

.font size="2">....</font>
Na jednej strane tam nastavujes velkost fontu cez CSS (class gensmall) a na druhej strane este raz udavas velkost pisma cez html <font>. Nuz a vysledok je taky ako vidis teraz.
Pouzivaj radsej CSS ;)

Redpoint1
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 2. Júla 2007, 23:39

Príspevok od užívateľa Redpoint1 » 3. Júla 2007, 17:39

joohn napísal:Odstran

Kód: Vybrať všetko

.font size="2">....</font>
Na jednej strane tam nastavujes velkost fontu cez CSS (class gensmall) a na druhej strane este raz udavas velkost pisma cez html <font>. Nuz a vysledok je taky ako vidis teraz.
Pouzivaj radsej CSS ;)
Thx a v tom profile nevies co je chyba???

P.S. preto som to robil cez html ,lebo genmes ma 10px a ja chcem väčšie písmo mal som tam hore 2x <font> a iba raz </font>

joohn
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 30
Dátum registrácie: 26. Januára 2007, 22:42

Príspevok od užívateľa joohn » 3. Júla 2007, 19:48

Ziadnu ociklajucu chybu som ti tam nevidel.

Skus vsak trosku zvalidovat svoju stranku, mozno to pomoze :)
Kde je error a kde je iba warning ti poradi vo FF addons HTML validator http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/
BTW: mne to ukazuje na tvojej hlavnej stranke 159 errorov/7 warningov

Redpoint1
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 2. Júla 2007, 23:39

Príspevok od užívateľa Redpoint1 » 3. Júla 2007, 20:33

joohn napísal:Ziadnu ociklajucu chybu som ti tam nevidel.

Skus vsak trosku zvalidovat svoju stranku, mozno to pomoze :)
Kde je error a kde je iba warning ti poradi vo FF addons HTML validator http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/
BTW: mne to ukazuje na tvojej hlavnej stranke 159 errorov/7 warningov
JJ ja viem a preto chcem s mojim adminom prerobit stránku

Napísať odpoveď