JOJ media player

Čiastočne alebo vôbec nefungujúce stránky v prehliadačoch Mozilla, spolupráca s webdizajnérmi
Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

JOJ media player

Príspevok od užívateľa PeePay » 14. Septembra 2007, 20:27

vie niekto nieco viac o probleme s "uzasnym" novym jojkarskym prehravacom?
po nainstalovani vypise ze proces firefox.exe je nutne ukoncit, a to kazdemu co som sa s nim doteraz o tom rozpraval - mne sa dokonca ani nenainstaloval. jojka o tomto probleme vie a tvrdia ze je to chyba firefoxu, no napriek tomu sa pokusia prerobit ten prehravac tak aby fungoval vo firefoxe. cely clanok tu: http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... prava=5013

ako na problem? da sa s tym nejako vybabrat, alebo treba pockat kym to jedna ci druha strana zosuladi?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 14. Septembra 2007, 21:12

S celým tým portálom je problémov až to nie je zdravé. Preto sa ani nečudujem tomu všeobecnému vyhláseniu. V situácii, keď veci kolabujú, je najlepšie hodiť to na druhého, no nie? Viac k tomu momentálne nemám čo povedať.
:ilovefirefox:

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 14. Septembra 2007, 21:54

Tak ja som asi prvý, komu sa to nainštalovalo bez problémov (po povolení inštalácie z tej stránky) a normálne to funguje. Je to v zásuvných moduloch, knižnica np_JOJ_netscape_player.dll. Teoreticky by to mohlo ísť jednoduchým nakopírovaním tejto knižnice do inštalačného priečinka Firefoxu (do podpriečinka plugins).
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 14. Septembra 2007, 21:57

SlovakSoft napísal:Teoreticky by to mohlo ísť jednoduchým nakopírovaním tejto knižnice do inštalačného priečinka Firefoxu (do podpriečinka plugins).
nakopirovanim odkial?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 14. Septembra 2007, 22:00

SlovakSoft napísal:Tak ja som asi prvý, komu sa to nainštalovalo bez problémov (po povolení inštalácie z tej stránky) a normálne to funguje. Je to v zásuvných moduloch, knižnica np_JOJ_netscape_player.dll. Teoreticky by to mohlo ísť jednoduchým nakopírovaním tejto knižnice do inštalačného priečinka Firefoxu (do podpriečinka plugins).
Už to zrejme opravili.
:ilovefirefox:

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 14. Septembra 2007, 22:08

wladow napísal:Už to zrejme opravili.
To asi nie, mám to nainštalované od rána, okolo 9:00.
admin SME.sk

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 14. Septembra 2007, 22:11

PeePay napísal:nakopirovanim odkial?
No áno, zabudol som, že u mňa je iný systém – pomocou MRTLI sa každé inštalované rozšírenie automaticky uloží na disk, takže si to z neho môžem vybrať. Tu je: JOJ Player DLL.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 14. Septembra 2007, 23:26

hm, skopiroval som ten dll, vsetko sa tvarilo ok, uz nepisalo ze nemam nainstalovany joj player ked som sa pokusil nieco pustit z ich archivu, no ani nic nezobrazilo (teda stranka sa zobrazila, len miesto kde by malo byt video bola len prazdna biela plocha)
adblockom to nie je, to som skusal. ma niekto nejake dalsie napady? 8)
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 14. Septembra 2007, 23:36

Hm, tak neviem. Údajne sa to teraz naozaj nedá nainštalovať (na nefunkčný Firefox vraj pomáhalo odstránenie súboru xpicleanup.dat), možno je ten balík teraz úplne mimo. Tuto dávam na prevzatie ten, čo som nainštaloval ráno: JOJ Player XPI.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 14. Septembra 2007, 23:49

skusil som ho, no vypisalo mi to iste ako aj ked som to pred tym skusal instalovat z jojkovej stranky. odfotil som to. (som bol moc lenivy prepisat to :wink: )
Prílohy
chyba.png
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 15. Septembra 2007, 00:03

Takže ešte som to našiel nainštalované v C:\Program Files\TV JOJ Media Player. Až keď som to presunul odtiaľ preč, na stránke JOJ pýtalo inštaláciu. Klikol som na Nainštalovať, vyhodilo chybu. Pozrel som adresu, odkiaľ to má brať a download manažér to začal ťahať (čiže balík tam je). Tak som klikol na Nainštalovať znova a už sa mi to nainštalovalo. Takže na druhý pokus a priamo zo stránky JOJ. A na konci oznámenie o úspešnosti.
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 15. Septembra 2007, 00:20

oznamenie stranky ze aplikacia bola nainstalovana spravne vyhodilo aj mne, no potom hned aj tu chybu.

no a co som skusil teraz: ked je ten dll subor v priecinku plugins, tak to robi co som opisal o cosi vyssie, ze nevypise ze player nie je nainstalovany, ale je prazdna plocha. tak som ten dll odtial premiestnil, potom uz pise ze nie je nainstalovany, po kliknuti sa tvari ze ho stahuje a ked dokonci tych cca 5MB tak vypise najprv oznamenie stranky ze aplikacia bola nainstalovana spravne, ale hned aj tu chybu co je kusok vyssie v screenshote. ked ten xpi subor stiahnem rucne do pocitaca a dam odtial instalovat, hned vypise tu chybu.
takze mne ani na 37.pokus...
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 15. Septembra 2007, 00:39

Ešte by som nakopíroval tie súbory z balíka XPI do priečinka, čo som tu uviedol. A v podpriečinku plugins sú tie, čo uvádzam na tomto obrázku. Nikde inde na nich nezáleží, lebo v čistom profile som nič nerobil a prehrávač funguje. No, nie je o čo stáť, keď na Live idú Mojsemenovci :-D
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 15. Septembra 2007, 01:04

super, tento postup zabral, ked skoncia mojsejovci, tak to mozno aj budem pozerat :D
(no, ale ved aj archiv ma jojka, tam sa nieco normalne uz len najde...)
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 15. Septembra 2007, 09:43

Pokúsil som sa to zhrnúť – dúfam, že to pomôže aj iným: Ako na nepodarenú inštaláciu prehrávača TV JOJ.
admin SME.sk

Napísať odpoveď