kontextová chyba slovenskeho prekladu

Fórum pre nahlasovanie chýb v lokalizácií programov, rozšírení a webových stránok pod záštitou Mozilla.sk
Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

kontextová chyba slovenskeho prekladu

Príspevok od užívateľa PeePay » 21. Mája 2007, 10:55

nahlasujem chybu. nejde sice o nieco zle prelozene (teda ze by to bola gramaticka chyba), ale text jedneho konkretneho dialogoveho okna (v prilohe) odkazuje na tlacitko OK, ale tlacitko OK tam nie je, je tam tlacitko s inym popisom.
ako som uz spomenul, je to "odfotene" v prilohe
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 21. Mája 2007, 10:57

btw preco ten obrazok v prilohe nezobrazilo pod prispevkom ako inokedy, ale je len ako prilozeny subor a treba nanho kliknut?
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
branor
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 539
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
Bydlisko: EU-SR-TN(BA)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa branor » 21. Mája 2007, 11:17

Oopppss, diky za upozornenie, kuknem sa na to, ale este neviem kedy ;-)
Vedúci prekladov do slovenčiny...

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wladow » 21. Mája 2007, 11:26

PeePay napísal:btw preco ten obrazok v prilohe nezobrazilo pod prispevkom ako inokedy, ale je len ako prilozeny subor a treba nanho kliknut?
Opravené, už sa to pár krát stalo. Zrejme je to preto, že ten tvoj obrázok neobsahoval potrebné meta-údaje a tým pádom ho nevedelo rozlíšiť.
:ilovefirefox:

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PeePay » 21. Mája 2007, 11:29

ok
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Napísať odpoveď