Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox
Napísať odpoveď
maddoxx
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 12. Októbra 2014, 19:18

Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa maddoxx » 12. Októbra 2014, 19:23

Zdrawím. Po nainštalovaní FF 32.0.3 mi z lišty ktorú vyvolám pravým tlačítkom myši pomizli funkcie kopírovať vložiť atď.. Je tam len zdrojový kód stránky a kopírovať obrázok. To čo je za haluz? To mám teraz ako kopírovať text na stránke príkazom ctrl+C?? Ako to môžem napraviť. Díkes.

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 461
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa Jacen » 12. Októbra 2014, 19:49


maddoxx
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 12. Októbra 2014, 19:18

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa maddoxx » 12. Októbra 2014, 19:50

dikes, čím to je?? chyba v aktualizácii?

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 461
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa Jacen » 12. Októbra 2014, 19:56

maddoxx napísal:dikes, čím to je?? chyba v aktualizácii?
nie. od verzie 32 je nová kontextová ponuka.
Obrázok

a môžeš skúsiť aj tieto rozšírenia na úpravu kontextovej ponuky:
Menu Wizard 1.14 alebo Menu Editor 1.2.7

maddoxx
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 12. Októbra 2014, 19:18

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa maddoxx » 12. Októbra 2014, 20:00

uff díky moc!! :wink: :wink:

maddoxx
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 12. Októbra 2014, 19:18

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa maddoxx » 28. Októbra 2014, 20:03

ešte ma štve jedna vec!!!! keď je v texte na stránke nejaká internetova adresa v tvare www.Xxxxxyy.sk tak predtým ked som si ju vysvietil a stlačil pravé tlačítko myši, na vysunutej rolete bola ponuka otvoriť túto adresu v novom okne alebo na novej karte. Teraz tam síce je tiež ale vôbec to nereaguje. Dávam otvoriť v okne alebo na karte a nič sa nedeje. Čo sa s tým deje???

maddoxx
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 12. Októbra 2014, 19:18

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa maddoxx » 28. Októbra 2014, 20:06

A ani funkcia kopírovať vôbec nefunguje, nič nezkopíruje. Ja neviem načo tí vývojarí babrú do týchto vecí zvyknem si na to a teraz to je celé rozbité..

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 461
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox 32.0.3 zmenená lišta

Príspevok od užívateľa Jacen » 29. Októbra 2014, 10:42


Napísať odpoveď