Firefox - blokuje urcite stranky

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox
Užívateľov profilový obrázok
Ansambl
moderátor
moderátor
Príspevky: 601
Dátum registrácie: 10. Januára 2015, 14:55

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa Ansambl » 9. Mája 2016, 07:31

Odporúčam stiahnuť si najnovšiu verziu Firefoxu. Všetky verzie Firefoxu nájdete tuna:
http://archive.mozilla.org/pub/firefox/releases/. Najnovšou verziou natvrdo preinštalujte terajšiu verziu. Samozrejme Firefox musí byť pri inštalácii vypnutý. Po reinštalácii preverte, či sa problém prejavuj.

acilla
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 2. Mája 2016, 17:05

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa acilla » 9. Mája 2016, 11:31

Dobre to mi ide otvorit, ale nechcem urobit nejaku blbost kedze nie som odbornik, tak co mam zvolit z tych moznosti?

Užívateľov profilový obrázok
Ansambl
moderátor
moderátor
Príspevky: 601
Dátum registrácie: 10. Januára 2015, 14:55

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa Ansambl » 9. Mája 2016, 13:29

acilla napísal:Dobre to mi ide otvorit, ale nechcem urobit nejaku blbost kedze nie som odbornik, tak co mam zvolit z tych moznosti?
1. Stiahnute si najnovšiu inštalačku Firefox 46.0.1 niekam na disk : http://archive.mozilla.org/pub/firefox/ ... 46.0.1.exe
2. Ukončite Firefox.
3. 2x kliknite na ten stiahnutý súbor "Firefox Setup 46.0.1.exe" a pri inštalácii iba potvrdzujte ANO (ak sa vás to bude na niečo pýtať), až kým sa Firefox nespustí.

acilla
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 2. Mája 2016, 17:05

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa acilla » 12. Mája 2016, 10:10

Spravila som to, ale nepomohlo.. Firefox sa nevie aktualizovat :(

Užívateľov profilový obrázok
Jacen
profesionál
profesionál
Príspevky: 461
Dátum registrácie: 30. Novembra 2005, 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa Jacen » 12. Mája 2016, 11:11

vymažte z Firefoxu cookies a vyrovávaciu pamäť. Rovnako tak skontrolujte počítač na prítomnosť malware.

Kupco22
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 6. Júna 2016, 08:39

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa Kupco22 » 6. Júna 2016, 08:48

Zdravím, táto téma mi pomohla. Mal som v PC Malware, ale po jeho odstránení bolo nutné vložiť kmeňový certifikát z Esetu do prehliadača. Tu je viac informácii https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-r ... ych-webech

acilla
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 2. Mája 2016, 17:05

Re: Firefox - blokuje urcite stranky

Príspevok od užívateľa acilla » 12. Júna 2016, 19:23

A nemoze toto vsetko sposobovat aj starsi operacny system?

Napísať odpoveď