odosielanie upozorneni POSTDATA

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox
4funeral
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 5. Októbra 2007, 22:16

odosielanie upozorneni POSTDATA

Príspevok od užívateľa 4funeral » 5. Októbra 2007, 22:19

Zdravim,
mam taky mensi problem, kedze mam aktivovany jeden doplnok k firefoxu pre hru Travian, vypisuje mi kazdu chvilu prehliadac upozornenie ohladne POSTDATA, a rad by som sa spytal ako sa da toto oznamovanie vypnut za akychkolvek podmienok,

vdaka.

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 5. Októbra 2007, 22:27

Nemyslím, že by sa to dalo vypnúť.
Čo robí ten doplnok? Obnovuje stránku?
admin SME.sk

4funeral
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 5. Októbra 2007, 22:16

Príspevok od užívateľa 4funeral » 5. Októbra 2007, 22:31

Oukej, vysvetlim to podrobnejsie.
Ide o to, ze ten doplnok zistuje, kedy v tej hre (travian) bude mat hrac dostatok surovin aby nieco postavil. Kedze je tato situacia dost casta tak to hlasi dost casto - hlasi to totiz vzdy ked sa suroviny dostanu do takej hladiny, ze sa da postavit nejaka budova, lebo vtedy sa zmeni hlasenie zostavajuceho casu na nieco typu "budovu je mozne postavit".
Dufam ze sa to da pochopit :)

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 5. Októbra 2007, 22:33

Takže tak, ako som si myslel? Kontroluje zmeny na stránke? Kde ten doplnok nájdem, má nejakú webovú stránku?
admin SME.sk

4funeral
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 5. Októbra 2007, 22:16

Príspevok od užívateľa 4funeral » 5. Októbra 2007, 22:41

No tu skopirujem celkovy navod k nainstalovaniu toho pluginu, ma to 2 kroky, resp. treba nainstalovat 2 sucasti:
1.nainstalujte toto:

https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/748

2. vypnite/zapnite firefox

3. zapnite a nainstalujte si toto:

http://fiyo.sk/travian3.user.js

4. plugin vypinate/zapinate tou opickou co mate v pravom dolnom rohu

Palino
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 28. Mája 2007, 14:41

Príspevok od užívateľa Palino » 5. Októbra 2007, 22:49

Sorry, že sa sem pchám podľa mňa to vôbec nie je tým doplnkom. Vypisuje to aj bez neho. Jednoducho keď v tej hre odosielaš nejaké údaje tak keď sa stránka obnoví tak chce odoslať znova tie údaje a naskočí tam tá tabuľka. Asi sa to nedá zrušiť. Ale aby to nenaskakovalo tak daj napríklad len všeobecný prehľad vesnice. Pokiaľ si predtým odosielal suroviny alebo hľadal v štatistikách tak po obnovení to ide znova odosielať. Dúfam, že sa to dá pochopiť, lebo neviem ako to presne povedať.

4funeral
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 5. Októbra 2007, 22:16

Príspevok od užívateľa 4funeral » 5. Októbra 2007, 22:55

Ale je to nim - kamos hral travian a nic mu nevyskakovalo, ani mne predtym.

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 5. Októbra 2007, 22:57

Musim trochu nesuhlasit. Ja som jeden cas travian hral a postdata mi nedavalo. Ten plugin zrejme zistuje udaje o surovinach a vypisuje ti cas za aky budes mat suroviny na tu budovu. A ked nastane ten cas tak je cas 0:00:00 a pravdepodobne sa plugin snazi refreshnut stranku aby sa oblast s casom zmenila na hlasku "Postavit budovu" na ktoru sa da kliknut. Preto to postdata.
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 5. Októbra 2007, 22:57

nesuhlas s Palinom ofc.
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

Palino
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 28. Mája 2007, 14:41

Príspevok od užívateľa Palino » 5. Októbra 2007, 23:03

To je skoro rovnaké :D ja som mal aj ten doplnok a dnes som si ho odinštaloval, lebo som ho aj tak moc nepoužíval. Ale tá hláška mi naskočí aj bez toho . . .

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 5. Októbra 2007, 23:06

OK, vy tú hru poznáte. Postdata podľa mňa ale vypnúť nepôjde.
Odinštalovaný je len Greasemonkey? Neostal niekde v profile Firefoxu ten skript?
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 5. Októbra 2007, 23:07

Ale u teba je to tak, ze si nastaveny na budove, ktoru chces povedzme upgradnut a je tam pisane "Nedostatok surovin" a ked vidis, ze je uz dostatok tak das F5....ale ten plugin to robi automaticky :D
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

Palino
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 28. Mája 2007, 14:41

Príspevok od užívateľa Palino » 5. Októbra 2007, 23:07

P.S No trocha som sa sekol v tom príspevku predtým. Ako je to aj tým doplnkom ale stáva sa to aj bez neho. Tá veta, že to vôbec nie je doplnkom tak to som sa zle vyjadril . . . dobre určite máš väčšiu pravdu ten tuším nepovolený doplnok som až tak neštudoval :lol:

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 5. Októbra 2007, 23:12

Nemáte nejaké fóra k tej hre? Musí to predsa trápiť viacerých, veď Firefox používa aspoň tretina ľudí (u nás alebo v Česku). Internet Explorer tú ochranu pred postdata nemá?
admin SME.sk

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 5. Októbra 2007, 23:13

A opera to ma? Inak, comu presne zabranuje ta hlaska?
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

Napísať odpoveď