Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox
Napísať odpoveď
shaggy
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 19. Mája 2008, 21:35

Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa shaggy » 19. Mája 2008, 22:27

Hello,
Fx3 RC1 mi nezobrazuje spravne niektore stranky. Zatial som si vsimol VSETKY stranky, ktore spravuje point.sk (t.j. auto.sk, beauty.sk, hokej.sk atd.) a bleskovky.sk.
Nie ze by to boli co do obsahu extremne kvalitne stranky (okrem f1.sk, ta patri medzi tie najlepsie na nasom webovom nebi), ale na bleskovkach sa aspon zasmejem na nasich "celebritach". :lol:
Cez IE Tab idu vsetky stranky uplne v pohode.

Viem, ze mi budete radit aby som vyskusal tie stranky v nudzovom rezime, ale problem je, ze neviem ako sa do neho dostat, nakolko v ponuke Start FX vobec nemam a v instal slozke som to tiez nenasiel. :(

Thx
shaggy

Vista Home Premium x86 + Fx 3 RC1

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa Mazarik » 19. Mája 2008, 23:45

V ponuke start toto musi byt, takze si skuste nastavit zobrazenie ponuky start ako vo Windows XP a malo by sa to tam objavit. Nespravne zobrazovanie stranok myslite ako? Skuste to viac opisat alebo este lepsie sem nahrajte obrazok(screenshot, stlacite tlacitko na klavesnici printscreen a potom vlozite obsah stranky napr. do programu malovanie a ulozite do suboru).

shaggy
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 19. Mája 2008, 21:35

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa shaggy » 20. Mája 2008, 00:16

Mozno to aj v Starte niekedy niekde bolo, ale vymazal som to. Nemyslel som si, ze to budem niekedy potrebovat.
Nejde spustit nudzovy rezim cez nejaku priponu v odkaze na normalnu verziu?

Obrazky:
- bleskovky.sk
blesk fx3.jpg
- dva obrazky z f1.sk z fullscreenu, kde druhy je vlastne pokracovanim prveho.
f1 fx3 - pict1.jpg
f1 fx3 - pict2.jpg
Mozno za to moze aj nejaky "Doplnok". Alezda sa mi to nepravdepodobne. Pouzivam tieto:
Adblock Plus 0.7.5.4
Download Statusbar 0.9.6.1
Firefox showcase 0.9.4.8
Fission 0.9.7.1
ForecastFox Enhanced 0.9.5.2
IE Tab 1.5.20080310
Linkification 1.3.3
Mouse Gestures Redox 2.0preview3
NoScript 1.6.5
PDF Download 1.0.1.1

THX
shaggy
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa Mazarik » 20. Mája 2008, 00:20


shaggy
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 19. Mája 2008, 21:35

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa shaggy » 20. Mája 2008, 00:23

Prave som to vyriesil. Moze za to Adblock Plus!
Lenze bez neho si neviem ani len predstavit svoje fungovanie na webe...

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa Mazarik » 20. Mája 2008, 00:33

Tak docasne Vam moze stacit NoScript. Vacsina flashov je vlozena pomocou Javascriptu a NoScript vie myslim blokovat aj obsah.

Kusi
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 20. Mája 2008, 00:42

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa Kusi » 20. Mája 2008, 00:45

Mne zle zobrazuje webmail typu Horde. Beta 5 to ale zobrazovala OK.

Robi to na 32 aj 64 bit Win XP.

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa PeePay » 20. Mája 2008, 10:16

shaggy, ak sa ti chce s tym pohrat, mozes si zobrazit v adblocku blokovane polozky a poupravovat filtre podla svojho gusta :D
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

shaggy
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 19. Mája 2008, 21:35

Re: Fx 3 RC1 a zle zobrazovanie niektorych stranok

Príspevok od užívateľa shaggy » 20. Mája 2008, 10:47

Mazarik napísal:Tak docasne Vam moze stacit NoScript. Vacsina flashov je vlozena pomocou Javascriptu a NoScript vie myslim blokovat aj obsah.
NoScriptu som neprisiel na chut. Je sice pekne ze blokuje skripty, ale potom polovica potrebnych veci na stranke nejde a povolovat ho na skoro kazdej stranke je trochu otravne...
PeePay napísal:mozes si zobrazit v adblocku blokovane polozky a poupravovat filtre podla svojho gusta
no jo, ale to je praca na dlhe lakte. ked budem mat viac casu mozno sa do toho vrhem.

Thx 2 all

Napísať odpoveď