zoom pri jednej stránke

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox
Napísať odpoveď
Daniel3266
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: 18. Júna 2008, 14:09

zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa Daniel3266 » 4. Júla 2008, 16:04

Ahoj,

Takže mám jeden problém, ktorý ma už pár dní štve...

Vždy keď si otvorím jedno nemenované phpbb fórum mám zoom väčší než je normál. Nastavím to na normál, dám refresh alebo jednoducho kliknem na nejakú sekciu na fóre stránka sa načíta a zoom je opäť väčší než obvikle.

Ale záhadou je, že mi to robí iba na tom fóre.


Btw používam Firefox 3

Užívateľov profilový obrázok
16patrick
návštevník
návštevník
Príspevky: 44
Dátum registrácie: 1. Apríla 2008, 21:43
Kontaktovať užívateľa:

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa 16patrick » 5. Júla 2008, 16:17

ja davam potom vzdy Ctrl plus + vetsie, - menšie pismo
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Prišiel som
videl som
nechápem
odchádzam.

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa PeePay » 5. Júla 2008, 20:49

16patrick: ved to on prave nechce robit, chce aby si to pamatalo
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Daniel3266
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: 18. Júna 2008, 14:09

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa Daniel3266 » 5. Júla 2008, 22:26

PeePay napísal:16patrick: ved to on prave nechce robit, chce aby si to pamatalo


No neviem či ste to dobre pochopili, ale môj problém, že po každom refreshy stránky je zoom o jedno väčší ako má byť :(

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa PeePay » 5. Júla 2008, 22:50

ano, pochopil som, chces aby bol zoom normalny a nemusel ho vzdy rucne upravovat, aby si pamatalo spravnu hodnotu
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Užívateľov profilový obrázok
headshrinker
mierne pokročilý
mierne pokročilý
Príspevky: 119
Dátum registrácie: 6. Júla 2006, 13:19
Bydlisko: Trenčín

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa headshrinker » 6. Júla 2008, 12:01

skús http://www.mozilla.sk/rozsirenia/nosquint/ . Síce to nerieši príčinu, ale možno to vyrieši aspoň následok, pokiaľ sa nenájde príčina tvojho problému.

Daniel3266
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: 18. Júna 2008, 14:09

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa Daniel3266 » 6. Júla 2008, 19:58

headshrinker napísal:skús http://www.mozilla.sk/rozsirenia/nosquint/ . Síce to nerieši príčinu, ale možno to vyrieši aspoň následok, pokiaľ sa nenájde príčina tvojho problému.

Ďakujem, ale S FF3 nie je kompatibilný :(

Užívateľov profilový obrázok
headshrinker
mierne pokročilý
mierne pokročilý
Príspevky: 119
Dátum registrácie: 6. Júla 2006, 13:19
Bydlisko: Trenčín

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa headshrinker » 6. Júla 2008, 22:16


Daniel3266
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: 18. Júna 2008, 14:09

Re: zoom pri jednej stránke

Príspevok od užívateľa Daniel3266 » 6. Júla 2008, 23:02

Ďakujem veľmi pekne, už to ide 8)

Napísať odpoveď