Trpim 40/8 Mbit optickym pripojenim od Orangeu.
Realna rychlost odosielania dat by mala byt okolo 1 MB/s. Pri FTP/P2P prenosoch je ekvivalentna.
Co sa tyka inych upload serverov - skusil som asi 8-10 je ta rychlost v poriadku +- maximum linky pripadne moznosti servera.
No pri rapidshare.*om dochadza k zavade. Rychlost odosielania nepresahuje +- 150 KB/s - dokonca je mnohokrat aj pri opakovanom uploade totozna / napr. 157.4 KB/s.
Mam zavedenu wi-fi siet tak som po malom teste dosplel k tomu, ze zo zariadenia pripojeneho na moju siet bola rychlost OK - +- 700 KB/s - ovplyvnena vzdialenostou od routra.
Cize problem bude len v tomto PC. Nasledne som otestoval operu kde je rychlost ekvivalentna +- 900 KB/s. Kladiem si otazku kde je chyba a preco sa vyskytuje problem len v mozille len z jedneho PC. Nemam nainstalovany ziadny SW ktory by nejako obmedzoval akukolvek sietovu aktivitu + momentalne nemam nahodeny ani ziadny AV/FW - WinFW je vypnuty.
Takisto ked chcem na upload pouzit nejaky upload manager - ci uz oficialny alebo nie, nastava totozny problem. Neviem si to vysvetlit.
Dakujem za triezve odpovede.

// teraz som odskusal aj google chrome kde bola rychlost okolo 500 KB/s.
Asi to bude vyzadovat nejake nastavenia podla coho sa dana rychlost koriguje.
+ uploadujem na dany server ako Premium acc