Vyťaženie CPU ?

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox
Napísať odpoveď
Užívateľov profilový obrázok
Krylias
profesionál
profesionál
Príspevky: 329
Dátum registrácie: 3. Marca 2008, 14:39

Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa Krylias » 5. Júla 2009, 19:03

Po nainštalovaní novej verzie FF sa môj OS doslova zbláznil :twisted: :(

Obrázok
Načítava mi hocikedy aj 3x Firefox ... Už nemám na to nervy... S kompatibilitou doplnkov je to taktiež ešte dosť slabé ...
Prechádzam naspäť k predošlej verzii :smiech:
„Nevěř ostnatému drátu, byť by se stokrát tvářil jako stonek růže...“ (Karel Kryl)

locutusbs
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 20. Apríla 2009, 18:12

Re: Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa locutusbs » 6. Júla 2009, 08:18

Máš pravdu. A keď hovypnem ešte asi minútu mi "staší" v pamäti a harddisk hrkoce... Verzie 2.....boli ok ale od 3.. je to aspoň u mňa horšie. Ide to ako slimák. Už aj nový IE8 mi ide lepšie a asi prejdem na ten, lebo aj keď mám firefox rád len ma teraz zdržuje v práci. Stal sa z neho leňochod.

logitech
návštevník
návštevník
Príspevky: 32
Dátum registrácie: 15. Marca 2009, 15:37

Re: Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa logitech » 7. Júla 2009, 11:30

a mne strasne nacitava stranky FF.a nakoniec mi vyskoci na 140 000 procesor
a HDD chrci jak svina.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa Mazarik » 7. Júla 2009, 13:20

Skuste zmazat docasne data, je to v menu nastroje. Samozrejme si nemazte hesla a podobne..

Užívateľov profilový obrázok
jaro4
návštevník
návštevník
Príspevky: 47
Dátum registrácie: 25. Februára 2009, 17:58
Bydlisko: Košice, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa jaro4 » 8. Júla 2009, 17:57

Krylias napísal:Po nainštalovaní novej verzie FF sa môj OS doslova zbláznil :twisted: :(

Obrázok
Načítava mi hocikedy aj 3x Firefox ... Už nemám na to nervy... S kompatibilitou doplnkov je to taktiež ešte dosť slabé ...
Prechádzam naspäť k predošlej verzii :smiech:
AMáš dve možnosti: buď odinštaluješ nekom. rozš. pre 3.5 ku, alebo ti na nich záleží a prejdeš späť na 3.0.11.
Nedaj sa ovplyvniť tu radami tkz. profesionálov tu na fore. Ide im len o reklamu na novu verziu.
:idea:
Firefox aby frčal rýchlo: http://firefoxhack.blogspot.com/

Užívateľov profilový obrázok
Krylias
profesionál
profesionál
Príspevky: 329
Dátum registrácie: 3. Marca 2008, 14:39

Re: Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa Krylias » 12. Júla 2009, 12:17

O.K.
Vyriešil som to zálohou-odinštaláciou a spätnou inštaláciou tejto najnovšej verzie a už je opäť všetko v najlepšom poriadku - na moju radosť 8) :wink:
Takže nabudúce si dám bacha na túto automatiku a radšej stiahnem a nainštalujem :mrgreen: :arrow:

Obrázok
Môžte to tu zatvoriť - vďaka za postrehy.
„Nevěř ostnatému drátu, byť by se stokrát tvářil jako stonek růže...“ (Karel Kryl)

Užívateľov profilový obrázok
wladow
Webmajster Mozilla.sk
Webmajster Mozilla.sk
Príspevky: 1421
Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:22
Bydlisko:
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vyťaženie CPU ?

Príspevok od užívateľa wladow » 12. Júla 2009, 21:10

Príspevky nesúvisiace s témou boli presunuté do Koša, odkiaľ budú neskôr vymazané.
:ilovefirefox:

Napísať odpoveď