Thunderbird a Personas

Fórum o e-mailovom klientovi Mozilla Thunderbird
Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 18. Júna 2010, 15:14

Štval ma ten problém s personas a Thunderbird 3.1RC2, krď som uvidel verziu 3.0.5 tak som si downgradoval (neviem či sa to tak píše). Bohužial táto verzia možno opravuje 63 chýb ale personas sa nezobrazí aj keď tvrdí že zobrazuje.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 21. Júna 2010, 08:47

Prosi meste raz a zrozumitelnejsie. Mate teda aktualne verziu 3.0.5 a nefunguje Vam rozsirenie Personas?

Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 21. Júna 2010, 14:49

No už viem dôvod (už som to opravil), mal som TB 3.0.4 ja som si to neodinštaloval ale rovno nainštaloval TB3.1RC2(nešlo personas v dolnej časi) a keď to nešlo tak som si dal späť na 3.0.5 (už nešlo ani hore) problém bol že som to rovno nainštaloval a neodinštaloval starú verziu.

Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 25. Júna 2010, 14:45

Hm, dnes mi prišla aktualizácia a ja hu odklikol(nainštaloval), no mám taký istý problém a to že sa mi patička thunderbirdu 3.1.0 zobrazuje zle - čierna zobrazuje bielu a naopak - to isté bol problém aj s relese candidate 2.
TB 3.1.0
Obrázok
FF 3.6.4
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 25. Júna 2010, 18:15

Tak to nahlaste ako chybu do bugzilla.mozilla.org Pouzivate testovacie verzie, ktorymi sa tu nezaoberame.

Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 25. Júna 2010, 19:05

Hm, to tvrdím že mám taký istý problém ako u testovacej verzie 3.1RC2 - teraz mám problém na finálnej verzii. A ja neviem najlepšie angličtinu tak moc toho nenapíšem.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 28. Júna 2010, 12:13


Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 28. Júna 2010, 12:48

To mám už od TB3.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 29. Júna 2010, 10:35

A je to naozaj Personas Plus?

Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 29. Júna 2010, 14:25

Áno ja používam personas už od TB3 a v tedy by som bez Personas Plus asi ťažko používal pretože personas je vložené až v 3.1.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 29. Júna 2010, 23:22

No a v nudzovom rezime, ked podrzite mys nad nejakou personou, tak sa Vam zmeni pozadie TB?

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 29. Júna 2010, 23:29


Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 30. Júna 2010, 06:56

10)Ako mám v núdzovom režime aktivovať personas, dokonca tú ktorú mám stále nastavenú tak vyzerá horšie.
11)Ten odkaz je čo tam sa dohadujú ako využiť personas bez pluska a zystily že to ani nefunguje bez pluska.

Mne sa personas zobrazujú len sa my nezobrazujú v patičke TB3.1 takže tu nepíšte odveci.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa Mazarik » 30. Júna 2010, 09:30

Pardon som si nevsimol. Je to tento bug a uz je opraveny https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=569139

Užívateľov profilový obrázok
andy636
návštevník
návštevník
Príspevky: 64
Dátum registrácie: 13. Mája 2010, 13:17

Re: Thunderbird a Personas

Príspevok od užívateľa andy636 » 30. Júna 2010, 10:58

Ďakujem no neviem moc anglicky a GOOGLEštinu tiež neovládam.

Napísať odpoveď