Prednastavenie adresy do skytej kópie

Fórum o e-mailovom klientovi Mozilla Thunderbird
Napísať odpoveď
JANíčOK
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 15
Dátum registrácie: 17. Júna 2007, 16:31

Prednastavenie adresy do skytej kópie

Príspevok od užívateľa JANíčOK » 20. Júna 2011, 10:00

Je možné v Thunderbirde nastaviť aby pri vytváraní novej správy bola vždy jedna adresa prednastavená ako "Skrytá kópia:"?
Vopred ďakujem za odpoveď.

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Prednastavenie adresy do skytej kópie

Príspevok od užívateľa Mazarik » 20. Júna 2011, 10:30

Chcete teda aby sa tie emaily preposielali este na dalsiu adresu? Toto je mozne docielit tak, ze si to nastavite na strane servera, napr. v gmaile to je mozne.
V TB by na to muselo existovat rozsirenie a haldanim som nic take nenasiel.

JANíčOK
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 15
Dátum registrácie: 17. Júna 2007, 16:31

Re: Prednastavenie adresy do skytej kópie

Príspevok od užívateľa JANíčOK » 20. Júna 2011, 12:19

Ďakujem za odpoveď.
Problém je v tom, že nejde o gmail - môj server je webmail.nic.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mazarik
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2706
Dátum registrácie: 29. Novembra 2005, 15:15
Bydlisko: Brno

Re: Prednastavenie adresy do skytej kópie

Príspevok od užívateľa Mazarik » 20. Júna 2011, 12:55

Spytajte sa administratora toho webmailu, ci sa to da u nich nastavit.

Užívateľov profilový obrázok
Gohom
profesionál
profesionál
Príspevky: 761
Dátum registrácie: 28. Novembra 2005, 17:52

Re: Prednastavenie adresy do skytej kópie

Príspevok od užívateľa Gohom » 20. Júna 2011, 13:06

Mazarik napísal:V TB by na to muselo existovat rozsirenie a haldanim som nic take nenasiel.
Podľa mňa táto možnosť existuje v nastaveniach takto:
Nástroje - Nastavenie účtov - a tam pre každý účet zvlášť v položke "Kópie a priečinky" sú dokonca dve rôzne možnosti. Poslať "kópiu" (CC) alebo "skrytú kópiu" (BCC). Navyše je tam možné predvoliť viacej cieľových adries
Windows 7 Home
Firefox + Thunderbird (vždy najnovšie funkčné verzie Sk)

JANíčOK
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 15
Dátum registrácie: 17. Júna 2007, 16:31

Re: Prednastavenie adresy do skytej kópie

Príspevok od užívateľa JANíčOK » 20. Júna 2011, 13:20

Výborne, presne toto som potreboval. Funguje to. Ďakujem veľmi pekne.

Napísať odpoveď