Praktiky tohto fora

Všetky návrhy na zlepšenie, pripomienky ako aj sťažnosti adresujte práve sem
Zamknuté
Užívateľov profilový obrázok
milo1
pokročilý diskutujúci
pokročilý diskutujúci
Príspevky: 216
Dátum registrácie: 28. Augusta 2006, 10:48
Bydlisko: Košice, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Praktiky tohto fora

Príspevok od užívateľa milo1 » 25. Februára 2009, 17:15

Dobry den.
dnes som obdržall toto vyhlasenie webmastera tohto portalu.

dorazne Vas ziadam, aby ste vo svojich prispevkoch vo fore Mozilla.sk opakovane neodkazovali na rozne pochybne spustitelne subory umiestnene na roznych uploadovacich serveroch. V pripade nerespektovania tohto upozornenia bude Vas ucet bez dalsieho upozornenia zablokovany.

Dakujem za pochopenie.

Vlado Valastiak
spravca fora


čo dodať. taka cenzura tu ešte nebola. webmaster zrejme nevie o čom píše. vysvetlim: už dlhšiu dobu som na tomto fore. poskytujem rady každému uživatelovi. avšak niekedy je jednoduchšie ked vytvoríme subor na opravu niektorých vecí. ak si myslí p. Valasiak, že moje subory čo tu uverejnujem su pochýbne dôrazne to odmietam !!! žijeme v demokratickom štáte.
už vela ludom som pomohol, ale tento pán má divné názory.
:idea:
Sprievodca WINDOWS XP Professional: http://buffal.blogspot.com/

Užívateľov profilový obrázok
wam]Spider007
profesionál
profesionál
Príspevky: 661
Dátum registrácie: 13. Septembra 2007, 21:36
Bydlisko: Ziar nad Hronom/Bratislava - Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praktiky tohto fora

Príspevok od užívateľa wam]Spider007 » 25. Februára 2009, 19:53

ja myslim, ze je to celkom spravne. Nikto tomu cloveku negarantuje, ze ked spusti Vas program, tak mu to nezmaze "polku dokumentov" a pod. Ak mu to nahodou sposobi skodu, tak kto za nu bude zodpovedny?
Ked tak by som navrhol povolit uploadovanie za podmienky uverejnenia zdrojovych kodov.
Notebook Toshiba Satellite A100 |Intel centrino Core duo 1,7GHz |1 GB RAM |Intel media acceleretor 256 MB RAM|100GB HDD|15,4'' 1280 x 800|Linux Ubuntu 8.04|Firefox & Thunderbird ;)

Don't forget to bring the towel!
btw...Wanna get high? :D

Užívateľov profilový obrázok
PeePay
moderátor
moderátor
Príspevky: 1290
Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
Bydlisko: BA - Karlova Ves - Dlhé Diely
Kontaktovať užívateľa:

Re: Praktiky tohto fora

Príspevok od užívateľa PeePay » 25. Februára 2009, 19:58

Vlado Valastiak je ako spravca fora istou mierou aj zodpovedny za obsah ponukanych informacii na tomto fore a, uznajte aj vy, ze doveryhodnost exe suboru sa neda nijako dokazat. Ak niekoho presvedcite o tom, ze ten vas subor nenarobi viac skody ako osohu a ten clovek bude ochotny ho vyskusat, prosim, poslite mu tento odkaz sukromnou spravou. Vo verejne pristupnej casti vsak platia iste normy, ktore treba dodrziavat a ponukanie hotoveho exe suboru, ktoreho povod sa neda nijako zarucit, ako pomocku na zlepsenie aplikacie, ktora je od samej svojej podstaty open-source a teda lahko preveritelna, je, ked uz nic ine, tak prinajmensom podozrive. Nehovoriac o tom, ze v nepomernej vacsine pripadov existuje aj "normalne" riesenie tychto problemov.
Ak by sa vam to stale nezdalo, tak by vas od opatovneho ponukania odkazov na taketo subory mohlo odhovorit uz aspon to, ze vsetky taketo odkazy boli v kratkej dobe zmazane a boli ste na to viac krat upozorneni, a aj napriek tomu ste v uverejnovani tychto odkazov pokracovali.
Nech si kazdy uz o tom spravi zaver aky uzna za vhodne, jedno je vsak iste - opakovane nerespektovanie tohto zakazu povedie k zablokovaniu vasho uctu, ci sa vam to uz paci, alebo nie.
MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW

Zamknuté