Ked napise mozilla ponuku ci ulozit alebo spustit subor tak by ste tam mali dat aj link na ten subor.. aby som to mohol vlozit priamo do download managera - kedze v mozille je taky kvalitny ze ked stahujem vecsi subor tak takmer nie je sanca ho stiahnut - staci mensi vypadok netu a uz to napise ze stahovanie bolo "dokoncene".. a ked stahujem z niektorych serverov tak staci ze sa kus zo suboru mozillou stiahne a uz to od zaciatku nejde tahat.. takze ziskat link tym ze pri stahovani vyberem moznost skopirovat adresu niekedy nestaci.. jednoducho pri "ulozit" a "otvorit" nech to pise aj link suboru..
pokial mi odpoviete ze staci dat zkopirovat adresu suboru tak to plati mozno tak pri jednoduchych <a href> linkoch, ktore sa pri upload serveroch vyskytuju zriedkavo, a skumat cele java scripty ktore cez par stranok spustia docasny subor na stahovanie platny par hodin je trocha neprakticke xD
A vazne nechcem koli niecomu takemuto hladat iny web browser..
P.S. pokial som do dal do zlej temy tak sorry ale skumat vase forum a hlavnu stranku 10 minut mi stacilo a lepsie miesto som nenasiel