chcel by som sa spytat, ci by sa nenasiel nejaky ochotny developer, ktory by mal zaujem pozriet sa na zubok jednej dolezitej (pre mna urcite) veci. Jednalo by sa o vyvoj/upravenie addonu, ktory by umoznoval toto:
- rozpoznavanie telefonnych cisel v medzinarodnom formate (+421*) na webstranke
- spustenie aplikacie na VoIP telefonovanie (najlepsie T-com Softphone Slovak, viem, ze na Skype take nieco uz existuje)
- vytocenie cisla.
Som totiz obchodny zastupca a casto telefonujem. Problem je ale v tom, ze vyuzivame program na telefonovanie cez pocitac (T-com-acky softphone) a vzdy z naseho firemneho CRM systemu (je online) musim cislo opisat a zadat, resp. skopirovat a vlozit do softveru na telefonovanie. A to je strasna otrava. Zistil som medzitym, ze ten T-comacky Softphone je vlastne lokalizovany SJ Phone (http://www.sjlabs.com), s ktorym sa da telefonovat globalne. Dokonca existuje aj rozsirenie SJ Call, ktore presne takto cisla rozpoznava, ale ked si ho nainstalujem, tak mi nedokaze spravne rozpoznat, ze mam uz v pocitaci nainstalovanu aplikaciu SJ Phone (stale vypisuje, ze treba nainstalovat...), pricom jeden moment som mal nainstalovane oba, aj originalny SJ Phone, aj lokalizovany T-com softphone.
Nasiel by sa nejaky ochotny developer, ktory by pomohol spravit nejake taketo rozsirenie ??? Verim, ze by to predstavovalo super pomoc pre stovky ludi.
S pozdravom
Whiplash
PS:Vsetkym developerom prajem vsetko najlepsie do noveho roku, je super, ze Slovensko ma vlastnu aktivnu Mozilla komunitu. Open-source rocks !!

PS2: Ak by mal ten add-on naviac moznost (pravym tlacidlom mysi) vybrat si, z akeho softveru na telefonovanie (T-com softphone, Skype, VoIPstunt, ...) sa ma "oznacene" cislo na stranke vytocit, bolo by to uplne uzasne.