odoslat kam -> prijemca posty

Fórum o e-mailovom klientovi Mozilla Thunderbird
Napísať odpoveď
robo10
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 16
Dátum registrácie: 20. Apríla 2007, 11:23

odoslat kam -> prijemca posty

Príspevok od užívateľa robo10 » 20. Apríla 2007, 11:35

Dobry den,
po nainstalovani TB 2.0 mi prestalo fungovat odoslanie suboru na mail, cez prave tlacitko odoslat kam -> prijemca posty. Po zadani sa nevykona nic.
Tak isto aj pri pokuse vytvorit zazipovany e-mail cez program zipgenius mi vypise "posta nebola odoslana pripojenie k postovemu programu zlyhalo"
TB je nastaveny ako vychodzi program pre postu
Pritom v TB 1.5.10 mi vsetko fungovalo bez najmensich problemov

SlovakSoft
Správca portálu Mozilla.sk
Správca portálu Mozilla.sk
Príspevky: 4478
Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55

Príspevok od užívateľa SlovakSoft » 20. Apríla 2007, 11:39

Prekontrolujte nastavenie Thunderbirdu ako predvoleného poštového klienta:
– v Thunderbirde: ponuka Nástroje > Predvoľby > Všeobecné
– v systéme Windows XP: Ovládací panel > Pridanie alebo odstránenie programov > Prístup k programom a predvolené programy
Po zmenách bude možno potrebné systém reštartovať.
Ak to nepomôže, je tu utilita DefaultMail.
admin SME.sk

robo10
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 16
Dátum registrácie: 20. Apríla 2007, 11:23

Príspevok od užívateľa robo10 » 20. Apríla 2007, 16:13

Dakujem za radu. Uz to funguje

turtlesak
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 15. Marca 2019, 15:30

Re: odoslat kam -> prijemca posty

Príspevok od užívateľa turtlesak » 15. Marca 2019, 15:38

Dobry den,
po nainstalovani TB 60.5.3 mi prestalo fungovat odoslanie suboru na mail, cez prave tlacitko odoslat kam -> prijemca posty. Po zadani sa nevykona nic.
Po preinstalovani na nizsiu verziu TB 60 mi to vsetko fungovalo ale text "Správa je pripravená na odoslanie s nasledujúcim súborom..." bol pokazeny namiesto dlznov tam dopisalo nejake znaky a tak isto aj do predmetu to pokazilo diakritiku.....viete o tomto?...Poradi niekto? dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Ansambl
moderátor
moderátor
Príspevky: 594
Dátum registrácie: 10. Januára 2015, 14:55

Re: odoslat kam -> prijemca posty

Príspevok od užívateľa Ansambl » 16. Marca 2019, 08:45

Stiahnite si poslednú verziu Thunderbirdu - dnes je to 60.5.3. Všetky verzie Thunderbirdu nájdete tuna:
http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/
Reštartujte počítač a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu.

turtlesak
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 15. Marca 2019, 15:30

Re: odoslat kam -> prijemca posty

Príspevok od užívateľa turtlesak » 18. Marca 2019, 13:49

Dakujem za ochotu....ale
Odinstaloval som cez odinstalovat programy TB a z vaseho odkazu som stiahol TB 60.5.3 nainstaloval som ho a restartol PC ale stale mi nevie po kliku na subor a nasledne odoslat kam -> prijemca posty Stale mi vsak TB nnevie otvorit novu postu s prilozenym suborom....ked dam verziu 60.5.2 a 60.5.1 tak to robi stale zle ako pri 60.5.3...ale ked dam 60.5.0 tak uz to funguje ale zase tam pokazi v telel spravy text: "Správa je pripravená na odoslanie s nasledujúcim súborom alebo prepojením ako prílohou:Nový textový dokument.txt" a tiez predmet: Odosielané e-mailom: Nový textový dokument.txt
A samozrejme musim dat zakazat urobit aktualizaciu TB aby som zostal na 60.5.0 lebo hned chce tahat 60.5.3....ale ta diakritika ma tiez trapi....

turtlesak
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 15. Marca 2019, 15:30

Re: odoslat kam -> prijemca posty

Príspevok od užívateľa turtlesak » 26. Marca 2019, 11:43

po naistalovani 60.6.1 je opat vsetko v poriadku...aj odosielanie cez prave tlacitko odoslat kam -> prijemca posty aj text je OK: Správa je pripravená na odoslanie s nasledujúcim súborom alebo prepojením ako prílohou:

Napísať odpoveď