Firefox 52.0

Fórum o prehliadači Mozilla Firefox

Firefox 52.0

Poslaťod ab021 » 08.03.2017 04:25

Dobrý deň. Vo FF 52.0 som zistil, že nepodporuje niektoré zásuvné moduly ako aj doplnky. Pr.: Nepodporuje Javu. Ako mám použiť FF na prezeranie stránky, ktorá vyžaduje podporu Javy? To sa týka aj ostatných nepodporovaných zásuvných modulov. Jediná možnosť je použiť ver. 51.0.1 nepoužívať ver. 52.0+ ? Ďakujem
ab021
začiatočník
začiatočník
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 09.08.2009 19:56

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Jacen » 08.03.2017 08:45

Obrázok užívateľa
Jacen
profesionál
profesionál
 
Príspevky: 427
Registrovaný: 30.11.2005 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko

Re: Firefox 52.0

Poslaťod ab021 » 08.03.2017 17:53

Prehliadač vôbec nespustí stránku, ktorá vyžaduje podporu Javy. Skúšal som ísť podľa pokynov v článku, ale bezvýslene. Z toho plynie, že pokiaľ chcem spustiť takúto stránku, musím použiť IE, alebo nainštaľovať FF 51.0.1 a ver. 52 ignorovať.
ab021
začiatočník
začiatočník
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 09.08.2009 19:56

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Ansambl » 09.03.2017 08:50

Dajte tu nejaký odkaz na problémovú stránku.
Obrázok užívateľa
Ansambl
moderátor
moderátor
 
Príspevky: 446
Registrovaný: 10.01.2015 14:55

Re: Firefox 52.0

Poslaťod ab021 » 09.03.2017 11:29

WWW.speedtest.net a po nabehnutí otvoriť pingtest. Packety vôbec nezmeria (ani odoslané a ani prijaté. Doteraz to fungovalo (do ver. 51.0.1) pokiaľ FF podporoval Javu. Teraz to funguje len na IE. Na Chrome a ani na FF je meranie nefunkčné.
ab021
začiatočník
začiatočník
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 09.08.2009 19:56

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Jacen » 09.03.2017 12:07

po kliknutí na odkaz ma to automaticky presmeruje na http://beta.speedtest.net/, kde to funguje bez problémov v Chrome aj FF
Obrázok užívateľa
Jacen
profesionál
profesionál
 
Príspevky: 427
Registrovaný: 30.11.2005 11:01
Bydlisko: Komárno, Slovensko

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Eddward » 09.03.2017 14:31

Asi tu dochadza k miernemu nedorozumeniu.
http://www.speedtest.net funguje bez problemov v standardnej aj beta verzii v kazdom prehliadaci. Nie je zalozeny na Jave.

Zakladatel temy riesi specialne podstranku http://www.pingtest.net, ktora vyuziva Javu na meranie straty paketov.
Na stranke sa ale mozme dozvediet ze pingtest konci a je nahradeny aplikaciami pre Mac a Windows 10.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Firefox x64 || Firefox for Android || Win 10 Pro x64
Obrázok užívateľa
Eddward
Prispievateľ Mozilla.sk
Prispievateľ Mozilla.sk
 
Príspevky: 96
Registrovaný: 04.05.2010 22:17

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Ansambl » 09.03.2017 15:01

ab021 píše:http://WWW.speedtest.net a po nabehnutí otvoriť pingtest. Packety vôbec nezmeria (ani odoslané a ani prijaté....
Eddward píše:Zakladatel temy riesi specialne podstranku http://www.pingtest.net, ktora vyuziva Javu na meranie straty paketov.
Na stranke sa ale mozme dozvediet ze pingtest konci a je nahradeny aplikaciami pre Mac a Windows 10.

V mojom prípade s doplnkom QuickJava fungujú 100% obidve stránky.
(Windows 10 Pro (64-bit), Firefox 52.0 (64-bit)
Obrázok užívateľa
Ansambl
moderátor
moderátor
 
Príspevky: 446
Registrovaný: 10.01.2015 14:55

Re: Firefox 52.0

Poslaťod ab021 » 09.03.2017 16:31

Nainštaľoval som quick Javu do doplnkov FF, ale meranie straty packetov stále nefunguje. Malo by tam byť cca 250 odoslaných a cca 250 prijatých.
ab021
začiatočník
začiatočník
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 09.08.2009 19:56

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Ansambl » 09.03.2017 18:18

ab021 píše:...ale meranie straty packetov stále nefunguje...
POTVRDZUJEM. Meranie straty packetov na http://www.pingtest.net/ nefunguje.
Obrázok užívateľa
Ansambl
moderátor
moderátor
 
Príspevky: 446
Registrovaný: 10.01.2015 14:55

Re: Firefox 52.0

Poslaťod Eddward » 09.03.2017 18:43

pochopitelne
autor doplnku to jasne pise:
NOTE: FF52 no longer supports Java. There is NOTHING I can do to change this. Please see this page for more details.

Neexistuje a uz nikdy nebude na to ziadne riesenie NPAPI pluginy pod ktore patri aj JAVA skoncili uz pred nejakym rokom v Chrome, teraz skoncili aj vo Firefoxe. Su to stare a prekonane technologie.
Firefox x64 || Firefox for Android || Win 10 Pro x64
Obrázok užívateľa
Eddward
Prispievateľ Mozilla.sk
Prispievateľ Mozilla.sk
 
Príspevky: 96
Registrovaný: 04.05.2010 22:17


Späť na Firefox

cron