Rozšírenie TV Program
- branor
- Správca portálu Mozilla.sk
- Dátum registrácie: 2. Októbra 2005, 20:28
- Kontaktovať užívateľa:
Rozšírenie TV Program
Táto časť fóra je venovaná rozšíreniu s názvom TV Program, ktoré je vyvíjané pod hlavičkou portálu Mozilla.sk a stojí za nim programátor Mazarik a spoločnosť URI s.r.o., ktorá je poskytovateľom zobrazovaných dát a pre toto rozšírenie ich poskytuje zadarmo.
Rozšírenie umožňuje zobrazenie televízneho programu trinástich televíznych staníc. Rozšírenie je vo vývojovej fáze a v neobvyklých prípadoch môžu ešte nastať problémy.
Akékoľvek pripomienky, prípadne chyby nahláste prosím do tejto sekcie fóra.
Ďalší vývoj záleží od popularity a teda sem môžete písať aj hocičo povzbudivé. Nasledujúci odkaz smeruje na samostatnú stránku rozšírenia na našom portáli, kde nájdete vždy aktuálnu verziu tohoto rozšírenia: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/tv-program/
Tých ktorých zaujímajú pripravované novinky, či vyriešené problémy si môžu prečítať TODO list: http://www.mozilla.sk//wp-content/downl ... TodoTV.txt
Rozšírenie umožňuje zobrazenie televízneho programu trinástich televíznych staníc. Rozšírenie je vo vývojovej fáze a v neobvyklých prípadoch môžu ešte nastať problémy.
Akékoľvek pripomienky, prípadne chyby nahláste prosím do tejto sekcie fóra.
Ďalší vývoj záleží od popularity a teda sem môžete písať aj hocičo povzbudivé. Nasledujúci odkaz smeruje na samostatnú stránku rozšírenia na našom portáli, kde nájdete vždy aktuálnu verziu tohoto rozšírenia: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/tv-program/
Tých ktorých zaujímajú pripravované novinky, či vyriešené problémy si môžu prečítať TODO list: http://www.mozilla.sk//wp-content/downl ... TodoTV.txt
Naposledy upravil/-a branor v 7. Októbra 2007, 23:24, upravené celkom 1 krát.
Vedúci prekladov do slovenčiny...
-
- začiatočník
- Dátum registrácie: 2. Februára 2006, 21:27
- Kontaktovať užívateľa:
jj, je to super len musim zakazat rozsirenie Site Advisor ,inak tam mam toto http://www.upnito.sk/imgresize.php?id=5 ... 7dc&ms=700
- PeePay
- moderátor
- Dátum registrácie: 3. Decembra 2006, 21:55
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam presne to iste.wiktor01 napísal:jj, je to super len musim zakazat rozsirenie Site Advisor ,inak tam mam toto http://www.upnito.sk/imgresize.php?id=5 ... 7dc&ms=700
takze prvy podnet: aby to fungovalo aj s mcafee site advisor

este ma napadlo, ze tam kde je pri vypisoch "po 20:00 zobrazit program na nasledujuci den" aby si clovek okrem zaskrtnutia ano/nie mohol aj vybrat konkretne po kolkatej hodine to zobrazit. teda po __ hodine atd... ci tam uz dat len prazdne policko na vpisanie hodiny, alebo rozbalovaciu ponuku napr. od 16:00 po 23:00, to necham na vas

edit: treti podnet: aby bola moznost presuvat panel nastrojov. ked si dam zobrazit>panely s nastrojmi>prisposobit tak tam nie je ikonka tv programu, ze by som ju mohol presunut, ma to svoj vlastny toolbar. a tym padom dalsi riadok navyse, z ktoreho nie je vyuzita ani stvrtina a presunut do ineho sa neda.
edit2: zabudol som vyjadrit moj nazor

MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
dalej ma este napada:
- moznost zvolit si poradie zobrazenia stanic (ikoniek) v paneli
- vekovu pristupnost programu oznacovat takymi ikonami ako pouzivaju nase televizie
- moznost aby uzivatel zadal nazvy svojich oblubenych programov a rozsirenie by ho den-dva vopred upozornilo ked by ho nejaka televizia mala davat (tam by bolo treba daku toleranciu rozoznavania a porovnavania nazvov - napr. zadam moj oblubeny program "prison break" a na jojke bude "Prison Break - Útek z Väzenia II. 1/22", aby rozoznalo ze ide o to iste)
- nastavit ako dlho bude vysunute upozornenie na zacinajucu relaciu (tak ako to je teraz som pomaly nestihol precitat ani nadpis a zaner, nie to este popis)
- moznost zvolit si farbu ktorou bude pasik znazornujuci uz uplynuly cas relacie (poviete si: taka blbosticka, ale kvalita sa sklada z detailov - basnicky povedane: aj ocean sa sklada z malych kvapiek
)
viac ma momentalne nenapada, neskor mozno daco pripisem.
samozrejem to su napady do dalsich verzii, teraz budme radi, ze to funguje ako to je
- vekovu pristupnost programu oznacovat takymi ikonami ako pouzivaju nase televizie
- moznost aby uzivatel zadal nazvy svojich oblubenych programov a rozsirenie by ho den-dva vopred upozornilo ked by ho nejaka televizia mala davat (tam by bolo treba daku toleranciu rozoznavania a porovnavania nazvov - napr. zadam moj oblubeny program "prison break" a na jojke bude "Prison Break - Útek z Väzenia II. 1/22", aby rozoznalo ze ide o to iste)
- nastavit ako dlho bude vysunute upozornenie na zacinajucu relaciu (tak ako to je teraz som pomaly nestihol precitat ani nadpis a zaner, nie to este popis)
- moznost zvolit si farbu ktorou bude pasik znazornujuci uz uplynuly cas relacie (poviete si: taka blbosticka, ale kvalita sa sklada z detailov - basnicky povedane: aj ocean sa sklada z malych kvapiek

viac ma momentalne nenapada, neskor mozno daco pripisem.
samozrejem to su napady do dalsich verzii, teraz budme radi, ze to funguje ako to je

MB: ASRock ALiveNF6G | RAM: 1918MB | HDD: WD 250GB | Grafika: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2,11GHz | DVD-RW: ASUS DRW-1814BL | TV: MSI DVB-T Hybrid TV+FM Tuner | OS: Windows 7 Home Premium | LCD: 22" Samsung 2232BW
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
este som si vsimol taku chybicku: ked kliknem na ikonku stanice a zobrazi sa mi na novej karte ich program, vzdy prva polozka je tak cudne formatovana: cas je normalne vlavo, potom datum a nadpis prvej relacie je zarovnany na stred (centrovany) a potom zvysok je ok.
inak ako to je riesene, ze aj ked zobrazi ten program, v riadku adresa je "about:blank" a aj zdroj stranky tomu about:blank odpoveda
inak ako to je riesene, ze aj ked zobrazi ten program, v riadku adresa je "about:blank" a aj zdroj stranky tomu about:blank odpoveda

- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
momentalne som mam nastavene zobrazovat iba slovenske stanice (aj upozornenia iba na ne) a vybehlo mi upozornenie ze o 5 minut daco zacina, no na nove - aj ked som mal nastavene aby to neukazovalo.
a teraz od 21:45 na nove bezi "hvezdne valky epizoda 2 klony utoci" a neukazuje mi pri tom ten cerveny pasik.
a teraz od 21:45 na nove bezi "hvezdne valky epizoda 2 klony utoci" a neukazuje mi pri tom ten cerveny pasik.
koexistence s dalšími rozšířeními
Doporučuji nepoužívat styly na celý tag (např. body), ovlivňuje to pak ostatní rozšíření. Např. teď to vidím u Nagios Checkeru.
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
dalsia vec: ako som uz spomenul, mam nastavene zobrazit iba slovenske stanice. a medzi ikonkami stanic a ikonou na nastavenia je moc velka medzera, (ked su zobrazene vsetky ikony tak je to vsetko rovnako vedla seba). teraz to vyzera ako keby medzi stanicami a ikonou nastaveni bolo este jedno prazdne policko.
Chyba: pridal som do todoLuboš napísal:Drobná chybička : nastavím si zobrazenie v stavovom riadku a pri štarte FF sa zobrazí aj panel nástrojov na niekoľko sekúnd a až potom zmizne...
Site Advisor filtruje aj zobrazovanie a komunikaciu rozsirenia. Pokusim sa na to este pozriet, ale nic neslubujem..wiktor01 napísal:Site Advisor
Toto nie je take zlozite pridat. Pridal som do todo.PeePay napísal:vybrat konkretne po kolkatej hodine to zobrazit
Tiez ma to uz napadlo. Pridal som do todo.PeePay napísal: -aby bola moznost presuvat panel nastrojov
Tuto informaciu data neobsahuju vzdy, ale je pravda, ze ak sa to tam objavi, tak by bolo fajn, aby sa to tam objavilo. Pridal som do todo.PeePay napísal: - vekovu pristupnost programu oznacovat takymi ikonami ako pouzivaju nase televizie
Mozno casom pridam nejake filtrovanie zobrazovanych programov. Pridal som do todo.PeePay napísal: - moznost aby uzivatel zadal nazvy svojich oblubenych programov a rozsirenie by ho den-dva vopred upozornilo ked by ho nejaka televizia mala davat (tam by bolo treba daku toleranciu rozoznavania a porovnavania nazvov - napr. zadam moj oblubeny program "prison break" a na jojke bude "Prison Break - Útek z Väzenia II. 1/22", aby rozoznalo ze ide o to iste)
Toto je zavisle na nastaveni Firefoxu alerts.totalOpenTime a je to rovnake ako cas, po ktory je vidiet ostatne upozornenia(napr. ukoncenie stahovania). Mozno sa to skryva niekde v nastaveniach..PeePay napísal: - nastavit ako dlho bude vysunute upozornenie na zacinajucu relaciu (tak ako to je teraz som pomaly nestihol precitat ani nadpis a zaner, nie to este popis)
Nie som si isty, ci to nie je zbytocne a ci nebudu nastavenia prilis preplacane. Pokial Vam to bude velmi vadit, mozete si to pripadne zmenit cez userChrome.cssPeePay napísal: - moznost zvolit si farbu ktorou bude pasik znazornujuci uz uplynuly cas relacie
Nepozoroval som, screenshot by pomohol..PeePay napísal: este som si vsimol taku chybicku: ked kliknem na ikonku stanice a zobrazi sa mi na novej karte ich program, vzdy prva polozka je tak cudne formatovana: cas je normalne vlavo, potom datum a nadpis prvej relacie je zarovnany na stred (centrovany) a potom zvysok je ok.
Normalne sa otvorim v js document a zapisujem do neho, ako na normalnej html stranke. Aby bolo nieco v riadku s adresov, tak som tma dal "about:blank". V zdroji stranky(ctrl+u) vidim vsetko, co tam ma byt.PeePay napísal: inak ako to je riesene, ze aj ked zobrazi ten program, v riadku adresa je "about:blank" a aj zdroj stranky tomu about:blank odpoveda
Chyba: opravim. Pridal som do todo.psimek napísal: styly na celý tag (např. body)
Chyba: opravim. Pridal som do todo.PeePay napísal: teraz to vyzera ako keby medzi stanicami a ikonou nastaveni bolo este jedno prazdne policko.
-
- Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55
Tak ako píšeš, je to reťazec alerts.totalOpenTime v konfigurácii (about:config), kde možno upraviť hodnotu. Predvolená hodnota je 4000 a je to v milisekundách (teda 4 sekundy).Mazarik napísal:Toto je zavisle na nastaveni Firefoxu alerts.totalOpenTime a je to rovnake ako cas, po ktory je vidiet ostatne upozornenia(napr. ukoncenie stahovania). Mozno sa to skryva niekde v nastaveniach..PeePay napísal: - nastavit ako dlho bude vysunute upozornenie na zacinajucu relaciu (tak ako to je teraz som pomaly nestihol precitat ani nadpis a zaner, nie to este popis)
admin SME.sk
- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
screenshot v priloheMazarik napísal:Nepozoroval som, screenshot by pomohol..PeePay napísal: este som si vsimol taku chybicku: ked kliknem na ikonku stanice a zobrazi sa mi na novej karte ich program, vzdy prva polozka je tak cudne formatovana: cas je normalne vlavo, potom datum a nadpis prvej relacie je zarovnany na stred (centrovany) a potom zvysok je ok.
ja to tam nemam, vid screenshot 2.Mazarik napísal:Normalne sa otvorim v js document a zapisujem do neho, ako na normalnej html stranke. Aby bolo nieco v riadku s adresov, tak som tma dal "about:blank". V zdroji stranky(ctrl+u) vidim vsetko, co tam ma byt.PeePay napísal: inak ako to je riesene, ze aj ked zobrazi ten program, v riadku adresa je "about:blank" a aj zdroj stranky tomu about:blank odpoveda

- PeePay
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ja, taky gramatik
a toto som si vsimol az teraz...
v tych vysuvacich upozorneniach: nie je spravne "za 5 minut zacne" ale "o 5 minut zacne"

v tych vysuvacich upozorneniach: nie je spravne "za 5 minut zacne" ale "o 5 minut zacne"
-
- Dátum registrácie: 24. Novembra 2005, 22:55