zdravim, po ugrade na verziu 3.6.12 sa ni zmenilo vyhladavanie v google, konkretne slovenskej verzii. v predoslych verziach firefox hladal priamo v googli, teraz neviem preco vyhladava cez nejaku stranku okolo.sk. vadi mi to, chcem povodne rozsirenie na google.sk,ale medzi rozsireniami som ho nenasiel.rozsirenie na okolo.sk som radsej znazal.pre mna su google a okolo dve rozne veci.
poradi niekto, kde najdem rozsirenie na povodne google?
dik.
google vyhladavacia lista-nejake okolo.sk a nie google.sk
Re: google vyhladavacia lista-nejake okolo.sk a nie google.s
Do riadku s adresou zadajte specialnu adresu about:config a do filtra zadaje search.
Vyfiltruje Vam to polozky, ktore obnovte pomocou praveho mysitka na povodnu hodnotu.
Vyfiltruje Vam to polozky, ktore obnovte pomocou praveho mysitka na povodnu hodnotu.
ahojte.
zmena cez about:config nefunguje. co s tym?
zmena cez about:config nefunguje. co s tym?
Ked zadate do toho filtra okolo tak by Vam to malo vyhodit polozky, ktore skuste zase obnovit cez menu praveho mysitka.
Mimochodom, co za volby to vyfiltrovalo s tym okolo?
Mimochodom, co za volby to vyfiltrovalo s tym okolo?
No vyfiltrovalo to dve polozky, ktore sa dali obnovit. Obnovil som a nepomohlo. Tak som to vyriesil tak, ze som donistaloval dalsi vyhladavac, https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/51000/, a ten okolo som vymazal. Takze teraz uz asi editovanie v about:config nema vyznam.